Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο Μηδενιστής και ο The Rook κάθε Κυριακή στο Kissfish bar



Ο Μηδενιστής και ο The Rook κάθε Κυριακή στο Kissfish bar - Θεσσαλονίκη.
Μηδενιστής bio:
Ο Μηδενιστής έκανε την δυναμική είσοδο του στο ελληνικό «hip hop» ως ηγετικό μέλος του συγκροτήματος «Ζωντανοί Νεκροί». Το 1997 κυκλοφόρησε η πρώτη δουλειά των «Ζωντανών Νεκρών» με τίτλο «ΖΝ Εντολές», με το οποίο έγιναν γνωστοί στην ελληνική hip hop σκηνή.
Το 1998 κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Πρώτος Τόμος». Το άλμπουμ αυτό τους καταξίωσε πλέον και τραγούδια από αυτή τη δουλειά ακούγονται ακόμα και σήμερα.
Μετά από μία περίοδο αποχής, ο «Μηδενιστής» επιστρέφει το 2002, αυτή τη φορά ως σόλο καλλιτέχνης παρουσιάζοντας την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τον γενικό τίτλο «Μεγάλος Ήρωας», ένα άλμπουμ που εντυπωσίασε.
Το 2004 ο «Μηδενιστής» επιστρέφει με το νέο του δίσκο με τίτλο «Στίχοι Σαν Φωτιά». Με ένα νέο πιο ήπιο τόνο, με περισσότερη έμφαση στον κοινωνικό και ερωτικό στίχο ο «Μηδενιστής» τώρα περνάει σταδιακά το στίγμα του και στην mainstream σκηνή απόδειξη το γνωστό σε όλους ερωτικό του κομμάτι με τίτλο «Αφιερωμένο».
Το 2006 συμμετέχει και στα Mad Video Music Awards σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με τον Νίνο και αποσπάνε πολύ θετικές κριτικές.
Στα τέλη του 2008 ο «Μηδενιστής» κυκλοφόρησε τη νέα του δουλειά με τίτλο «50/50».  Τα τραγούδια που ξεχώρισαν είναι το "Θεέ μου άκου με", το "Όλα", το "Φτου σου γαμώτο" και η επανεκτέλεση του "Αφιερωμένο". Τελευταίο επιτυχημένο single το "Πρώτη νύχτα" με την Ελεάννα Αζούκη.
Dim lights Embed 
The Rook bio:
Ο The Rook ξεκίνησε την καριέρα του σαν dj συμμετέχοντας στους Master Tempo. Έπειτα από 2 χρόνια συνεργασίας αποφάσισε να κάνει σόλο καριέρα γιατί το όνειρό του ήταν να γίνει ένας σπουδαίος MC. Η σόλο καριέρα του ξεκίνησε εντυπωσιακά κάνοντας πολύ σύντομα το πρώτο του single στο οποίο συμμετείχε η Ελένη Καρουσάκη και ο Πέτρος Ίμβριος. Τελευταίο του single είναι το "Όλο το μαγαζί" σε συνεργασία με τον Ominus.

Dim lights Embed 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου