Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Paradise view pres. CJ Jeff at Remvi bar




Paradise view pres. CJ Jeff στη Remvi bar - Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 μετά τις 22:00


Bio:
Ο Cj Jeff (Νίκος Ζαφείρης) είναι γεννημένος στην Βέροια και είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Με αφετηρία το club σταθμό στην Αθηναϊκή νύχτα «Umatic» και ένα από τα πιο γνωστά και μεγαλύτερα club παγκοσμίως το «Cavo Paradisο» στην Μύκονο, η καριέρα του ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές.
Aργότερα είχαν σειρά club όπως +soda, decadence(thessaloniki),home. Σύντομα ήρθαν οι εμφανίσεις του στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό και κυρίως στην Γερμανία, όπου αυτή τη στιγμή θεωρείται ό,τι πιο πρωτοποριακό σε αυτό τον ήχο. Summer Βreeze Festival, Club Muna, Haus 13, Club Uno, είναι μερικά από τα events που τον φιλοξένησαν.

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι εμπνευστής του weekly Thursday event με το όνομα «electricity».Ένα event που αφορά όλα τα υποψιασμένα άτομα του clubbing και αποτελούν ό,τι πιο hot έχει να επιδείξει η Αθηναϊκή νύχτα. Ακόμη αποτελεί μαζί με τον συνεργάτη του dj toil q την ομάδα under the water η οποία θεωρείται ότι πιο φρέσκο στον χώρο των mobile parties τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ο Cj jeff ασχολείται και με την παραγωγή μουσικής καθώς και με το προσωπικό του label www.rhythmetic.com που αριθμεί ήδη τέσσερις παραγωγές και έχει ήδη απασχολήσει τον ξένο τύπο. Ενδεικτική είναι η αναφορά στο αγγλικό Dj Magazine. Αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στούντιο όπου ετοιμάζει την 5η παραγωγή.

Dim lights Embed 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου