Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είμαι πολύ ακατάστατος!



Gossip news:
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε και πάλι για την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την ξαφνική προβολή της προσωπικής του ζωής:
“Με βρήκε αρκετά απροετοίμαστο. Είμαι αρκετά αμήχανος μπροστά σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν και ακούω, γιατί δεν το περίμενα. Ήταν ανέλπιστο. Αλλά πιστεύω ότι, όπως όλα περνάνε και φεύγουν, κάποια στιγμή αυτό θα καταλαγιάσει και δεν θα αποτελεί κάποιο πρόβλημα. Δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το διαχειριστείς. Όλο αυτό συμβαίνει επειδή κάποιοι το αναπαράγουν, και νομίζω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερο σημαντικά κοινωνικά θέματα".
Επίσης εξήγησε την απόφασή του να μιλήσει για πρώτη φορά για την σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου: "Είπα αβίαστα και απροβλημάτιστα και πολύ αυθόρμητα αυτό που ένιωθα. Δεν είχα κανένα λόγο να το κρύψω...Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Υπάρχει κάτι αληθινό και ουσιαστικό το οποίο μπορώ να το λέω και μπορώ να χαίρομαι για αυτό".

Αποκάλυψε ακόμα, το λόγο για τον οποίο του γκρινιάζει η Ζέτα στο σπίτι: "Είμαι αρκετά ακατάστατος και "ασυγύριστος" στο σπίτι, αλλά προσπαθώ να γίνω καλύτερος"... με τον Θέμη Γεωργαντά να σχολιάζει, ότι έπεσε στην περίπτωση και αν είναι ακατάστατος βρήκε τον δάσκαλο του, αφού η Ζέτα είναι πολύ τακτική!
πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου