Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο Νίκος Ζωϊδάκης ζωντανά στην Άφιξη live.



Ο Νίκος Ζωϊδάκης ζωντανά στo νυχτερινό κέντρο  Άφιξη live - Θεσσαλονίκη, 7-8 και 14-15 Ιανουαρίου 2011.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν τον Λυράρη Κρητικό Νίκο Ζωιδάκη στο νυχτερινό κέντρο "Άφιξη Live", στις 7-8 και 14-15 Ιανουαρίου 2011.  

Ο Κρητικός μουσικός και καλλιτέχνης μετά τις επιτυχίες του στην Ελλάδα κατέκτησε και την Αμερική, όπου πρόσφατα περιόδευσε στη Νέα ΥόρκηΑτλάντικ Σίτυ, Λας Βέγκας, και Λος Άντζελες, όπου αφιέρωσε αμέτρητες μαντινάδες και που μάγεψε με την Κρητική λύρα όχι μόνο τους ομογενείς μας αλλά και τους Αμερικανούς οι οποίοι τρελαίνονται με την Ελληνική παράδοση και την κουλτούρα. Η Κρητική μουσική και οι μαντινάδες μοιάζουν αρκετά με την Αμερικάνικη κάντρι μουσική που είναι η ταυτότητα και η σφραγίδα του Αμερικάνικου λαού, των 54 τεσσάρων πολιτειών.
Οι δε προτάσεις από κάθε εμφάνιση του στις ΗΠΑ έπεφταν βροχή!

Ο Νίκος Ζωιδάκης τις Άγιες Ημέρες των εορτών πέρασε στην Βόρεια Ελλάδα, διασκεδάζοντας τους Θεσσαλονικείς την παραμονή Χριστουγέννων στο παραδοσιακό μαγαζί "Αυλαία Live", όπου βρέθηκαν πάνω από 800 άτομα. Ενώ την 1η ημέρα των Χριστουγέννων, βρέθηκε σε κέντρο διασκέδασης της Χαλκηδόνας. Και όπως φαίνεται την νέα χρονιά, θα υποδεχθεί με τους κατοίκους της Ξάνθης όπου και θα εμφανίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Ζωιδάκης είναι ένας άνθρωπος πάντα με χαμόγελο, οικογενειάρχης, αλλά και ως καλλιτέχνης κρατά και μεταδίδει την αγάπη του για την παραδοσιακή μουσική, πράγμα σπάνιο για τα σημερινά δεδομένα, της κοινωνίας μας.
Ο Νίκος Ζωϊδάκης ζωντανά στo νυχτερινό κέντρο  Άφιξη live - Θεσσαλονίκη, 7-8 και 14-15 Ιανουαρίου 2011..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου