Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Boutylicious presents MC Bo at Boutique club.


Boutylicious presents MC Bo στ Boutique club - Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 20110 μετά τις 23:30.
Τα θρυλικα rnb parties της SHOWSELL επέστρεψαν και αλλάζουν ολα οσα ξερατε για την rnb διασκεδαση της πόλης!!
Kάθε Παρασκευή τα BOOTYLICIOUS έρχονται στο club BOUTIQUE με τoυς καλύτερους djs της Ελληνικής και διεθνούς rnb σκηνής,τους καλύτερους performer,τους καλύτερους χορευτές (αγόρια και κορίτσια),τους καλύτερους mcs όλα όσα έκαναν τα BOOTYLICIOYS τα πιο πετυχημένα rnb πάρτυ στην Θεσσαλονίκη!

Μπείτε στον κόσμο των BOOTYLICIOUS στο BOUTIQUE club νιώστε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα rnb events των clubs σε Νεα Υόρκη και Λονδίνο και γνωρίστε απο κοντά τα καλύτερα πρόσωπα της πόλης που παραδοσιακά δίνουν το παρών σε κάθε πάρτυ!
Bo biography:

O BO είναι γεννημένος στην Γερμανία, ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη.
Στην ελληνική δισκογραφία είναι από το 1996 με σημαντικές συμμετοχές.
Κορυφαία του στιγμή η συμμετοχή σε ντουέτο με τον Steve Wonder, όπως επίσης και η διασκευή του Tempel of the King των Rainbow.
Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Going Through στο CD «Συμβόλαιο Τιμής» όπου αλλάζει κυριολεκτικά τον ήχο τους. Την ίδια περίοδο κάνουν συμμετοχές με τον Γ. Μαζωνάκη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη με μεγάλη επιτυχία.
Στην συνέχεια ο ΒΟ συνεργάζεται με τον Γ. Αλκαίο και κάνουν μαζί 3 δίσκους, παράλληλα δουλεύουν σε νυχτερινά μαγαζιά, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Tο 2005 αποφασίζει να κάνει το πρώτο του προσωπικό CD και το ονομάζει « Βο η Επαφή», στο οποίο συμμετέχουν φίλοι του όπως ο Αλκαίος, η Καλομοίρα, η Shaya και η Φωτεινή από το Fame Story 1.
Στην συνέχεια κάνει χρυσούς και πλατινένιους δίσκους , παρέα με καλλιτέχνες όπως: Νότη Σφακιανάκη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκο Μακρόπουλο, Καλομοίρα, Δέσποινα Βανδή με Φοίβο στο «Come along now»
Έχει μεγάλη εμπειρία στο live performance, αφού έχει στο ενεργητικό του αμέτρητα Lives με groups, αλλά και σε μεγάλες πίστες δίπλα σε μεγάλα ονόματα. Ακόμα μια κορυφαία στιγμή του, ήταν όταν παραβρέθηκε σε live στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός rapper Coolio, όπου τραγούδησαν μαζί On stage. Επίσης μεγάλη καλλιτεχνική στιγμή, ήταν τα αρκετά Lives & video clips με έκανε με τον JAY – Z των Memphis Bleek στο κομμάτι «Around the World» (Bo remix)
Πρόσφατα έκανε ακόμα μια συμμετοχή με την Άννα Βίσση στο remix του Valentino, στο κομμάτι «Τσούλες».
Επίσης διασκεύασε με επιτυχία το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» το οποίο ήταν ιδέα του φίλου του, Valentino και γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Πιο πρόσφατες επιτυχίες είναι, η εκπληκτική ιδέα της διασκευής ενός κομματιού που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, το τραγούδι «Νταβατζής» του Νότη Σφακιανάκη. Με την συγκατάθεση του κ. Σφακιανάκη και με την συμμετοχή των ράπερ TNS & Δώρο Θεού, το αποτέλεσμα όχι απλά τους δικαίωσε, αλλά και επιβράβευσε την επιλογή του κ. Σφακιανάκη στο να δεχτεί μα χαρά αυτή την συνεργασία.
Σήμερα, ο Βο, κυκλοφορεί 2 καινούργιες επιτυχίες «Θα’θελα» και «Κάνε με να τρελαθώ», δουλείες που εκτόξευσαν την πορεία του και του χάρισαν αναγνωρισιμότητα και εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.
Το καινούργιο cd «FEAT: BO» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από την HEAVEN MUSIC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου