Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο DJ Michel Cleis ζωντανά στην Remvi



Ο DJ Michel Cleis ζωντανά στην Remvi - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 μετά τις 20:00.
COLORS: Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΤΥ
Mια Κυριακη το μηνα η REMVI παρουσιάζει μια νεα σειρά παρτυ με τιτλο COLORS με καλεσμένους τους ποιο ξεχωριστούς djs και τραγουδιστές από την Ευρώπη και την Αμερική.
Tην Κυριακή 23 Ιανουαρίου καλεσμένος ο star dj MICHEL CLEIS ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής!

Ο Μichel Cleis ειναι ενας ηδονοθηρας της μουσικης. Αυτο προηλθε απο το στενο του περιβαλλον.
Ξεκινησε τα πρωτα βηματα της ζωης του στην πολη Τicino, ενα ιταλοφωνο κομματι της Ελβετιας oπου περασε και ολη του την παιδικη ηλικια.
Οι πρωτες του μνημες απο μουσικες εμπειριες ηρθαν απο τα ακουσματα μιας μπαντας που ειχε δημιουργησει ο πατερας του με στυλ μουσικης απο ακουσματα Νεας Ορλεανης με πολυ ιδιατερους ηχους φεστιβαλικου στυλ που επιρεαζουν τον Μichel ακομα και τωρα στην παραγωγη μουσικης.
Μεγαλωσε με jazz και soul μουσικη και κρατησε ολον αυτον τον εκλεπτισμο του στις σημερινες τοu παραγωγες.
Στην μικρη ηλικια των 19 ετων ανακαλυψε την techno μουσικη.
Ηταν η εποχη που απο παντου σε ολο τον τομεα της διασκεδασης ακουγοταν αυτος ο ηχος. Σπουδασε ψυχολογια και επισης μπηκε στο "Εcole de Beaux Arts". Η ενασχοληση του με τον τομεα ανθρωπος και δημιουργηκοτητα ειναι δυο πλευρες που εμφανως φαινονται παντα στις μουσικες του παραγωγες ακομα και σημερα. Περασε πολυ καιρο διαμονης σε πολεις οπως Βερολινο, Βαρκελωνη και Μαδριτη οπου ανακαλυψε υλικα ηχου σαν να τον περιμεναν να τα βρει καιρο! Τα οποια τα μοιραστηκε με τους φιλους του και μαζι εφτιαξαν ολα αυτα τα κομματια τα οποια εβαλαν στις επερχομενες μουσικες συλλογες του.
Συνεχισε να πειραματιζεται μουσικα κανωντας παραγωγες για την Panorama και την Gentleman Records παραγωντας πολλους pop-electro τιτλους για την πλαντ μιουσικ, μια απο τις πιο γνωστες εταιρειες της Νεας Υορκης και παραλληλα αρχισε την επαγγελματικη του ζωη ως dj σε μερικα απο τα πιο γνωστα κλαμπς της Ελβετιας.
Έχοντας δυο εκ διαμετρου αντιθετες πλευρες χαρακτηρα, του Michel Cleis του αρεσει να δουλευει πολυ μονος του με τα μηχανηματα του συντροφια οσο και με πολλους φιλους συνεργατες για την παραγωγη των μεγαλων επιτυχιων.Καταφερνει με εναν μαγικο τροπο να περιπλεξει με τελειοτητα την τραιμπαλ και μινιμαλιστικ μουσικη το αποτελεσμα της οποιας ειναι απολυτα
ηδονιστικο. Εχοντας εισελθει στην απολυτη εταιρεια μουσικης παραγωγης, Cadenza, ειναι ενας απο τους πιο γνωστους "διεθνεις" ελβετους djs παγκοσμιως. Αυτό τον καιρό ετοιμάζει το πρώτο του άλμπουμ!
PROMOTION MANAGER / MARKETING SERVICES: Γιώργος Χαριζάνης.

Ο DJ Michel Cleis ζωντανά στην Remvi - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου