Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Bootylicious presents Coolio at Boutique club



Bootylicious presents Coolio στο Boutique club - Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 μετά τις 23:30.
Τα BOOTYLICIOUS τα θρυλικα rnb parties της SHOWSELL αλλάζουν ολα οσα ξερατε για την rnb διασκεδαση της πόλης!
Kάθε Παρασκευή τα BOOTYLICIOUS έρχονται στο club BOUTIQUE με τoυς καλύτερους djs της Ελληνικής και διεθνούς rnb σκηνής,τους καλύτερους performer,τους καλύτερους χορευτές (αγόρια και κορίτσια),τους καλύτερους mcs όλα όσα έκαναν τα BOOTYLICIOYS τα πιο πετυχημένα rnb πάρτυ στην Θεσσαλονίκη!
Μπείτε στον κόσμο των BOOTYLICIOUS στο BOUTIQUE club νιώστε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα rnb events των clubs σε Νεα Υόρκη και Λονδίνο και γνωρίστε απο κοντά τα καλύτερα πρόσωπα της πόλης που παραδοσιακά δίνουν το παρών σε κάθε πάρτυ.
Την Παρασκευή 28.1.11 καλεσμένος ο σουπερ σταρ rapper, τραγουδιστής, ηθοποιος: COOLIO
O Coolio είναι ένας απο τους πιο πετυχημένος ραπερς όλων των εποχών. ’Εχει πουλήσει πάνω απο 18.000.000 cd και είναι ένας απο τους ελάχιστους καλλιτέχνες που κατάφερε να γνωρίσει μεγαλη εμπορική επιτυχια και ταυτόχρονα τον σεβασμο των κριτικών.
Το 1996 κέρδισε το Grammy για το νο1 παγκοσμιο hit gangsta’s paradise ενώ στην καριέρα του καταφερε να κερδίσει 1 American Music Award, 3 MTV awards, 2 Nickelodeon Kids Choise Awards, 1 World Music Award, 2 Billboard Music Awards, 2 ASCAP, 4 American online Awards και 6 υποψηφιότητες για Grammy!
Παράλληλα με την επιτυχία του στο μουσικό στερέωμα απο το 1997 άρχισε να παίρνει μέρος σε ταινίες δείχνοντας και τις υποκριτικές του ικανοτητες. Εχει πάρει μέρος σε πάνω απο 20 ταινίες οπως Βatman and Robbin, Dear God, Daredevil, In pursuit και Dracula 3000.
Οι εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο είναι πάντα sold out αφού το στυλ του, τα τραγούδια του, η εμφανισή του και ο προκλητικός λόγος του είναι πόλος ελξης για τους ανθρώπους που αγαπούνε τις ισχυρές προσωπικότες της μουσικής βιομηχανίας.
Στην εμφανισή του στο club Boutique θα τον απολαύσουμε σε ενα απίστευτο show με όλες τις επιτυχίες του! Την ίδια βραδιά θα εμφανιστεί και ο «δικός μας» star της hip hop σκηνής ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ!
Το ρυθμό της βραδιας θα δώσουνε οι resident djs: The Man, Double X και ο Τasos pila pilarinos!
Promo manager: Γιώργος Χαριζάνης.

Bootylicious presents Coolio στο Boutique club - Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου