Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Star FM Party zone with DJ Akis at Omilos Exclusive

star fm omilos
Star FM Party zone με τον DJ Akis στον Omilos Exclusive στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 22 και 29 Δεκεμβρίου 2010 μετά τις 22:00.
Το θέμα είναι: το ‘χεις ή δεν το ‘χεις...

Το μόνο σίγουρο για τον Άκη Σιμιντηρίδη (γιατί όλα τα άλλα είναι ασαφή για τον συγκεκριμένο) είναι ότι έχει κάνει μια μυστική συμφωνία με την επιτυχία. Τα cds και τα decks υπακούουν απόλυτα σε κάθε επιθυμία του και το αποτέλεσμα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο 23.00- 02.00 στο μοναδικό STAR FM Party Zone. Αν ρωτήσεις το όνομά του μπορεί να το ξεχάσει και να σου απαντήσει «Enjoy the silence» (βλέπε Depeche Mode, είναι το αγαπημένο του τραγούδι). Έχεις την αίσθηση ότι όταν του μιλάς δεν σε προσέχει... Κάνεις όμως λάθος. Είναι κάτι σαν το Ναπολέων.

Την ώρα που σου δίνει μια απάντηση στο μυαλό του «παίζει» το κομμάτι που σε λίγες μέρες θα γίνει το νέο hit. Το ένστικτό του είναι αξιοζήλευτο (πολλοί τον μισούν για αυτό). Μυρίζεται την επιτυχία και μπορεί να την εγγυηθεί, βάζοντας ολόκληρη την κορμοστασιά του στην πυρά! Με τους ρυθμούς του έχει σίγουρα χορέψει όχι μόνο μέσα στο αυτοκίνητό σου αλλά και στα πιο in club αφού ιδιοκτήτες σφάζονται στα πόδια του για το ποιος θα τον κάνει πρώτος «reserve».

Η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλαδίτσας μας αλλά και της Ευρώπης και έφτασε μέχρι και την Αμερική!
ORGANIZED BY: SHOWSELL AGENCY
PROMOTION MANAGER: GIORGOS "MR MUSIC" HARIZANIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου