Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Που πας ρε Γιωργάκη με τέτοιο καιρό στο θέατρο Κολοσσαίον

psaltis kolossaion
Που πας ρε Γιωργάκη με τέτοιο καιρό στο θέατρο Κολοσσαίον της Θεσσαλονίκης, από τις 25 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2011.
Μία επιθεώρηση των Ντίνου Σπυρόπουλου και Γιώργου Γαλίτη.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου
Μουσική : Τόλης Κετσελίδης
Σκηνικά – Κοστούμια : Δέσποινα Βολίδη
Χορογραφίες : Δώρα Σωτήρχου
Πρωταγωνιστούν : Στάθης Ψάλτης, Μάρθα Καραγιάννη, Σόφη Ζανίνου, Κώστας Ευριπιώτης.
Συμμετέχουν: Βασίλης Ζωνόρος, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χριστίνα Ψάλτη, Τίσσα Βασιλάκη, Έυα Γαλάνη και η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη.

Ο Στάθης Ψάλτης ως Έλληνας τραβάει το κουπί και ψάχνει να βρει την Ιθάκη που του έταξε ο Γιωργάκης. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου κρατάει σφιχτά την τελευταία φρατζόλα για να μην του την πάρει το ΔΝΤ. Η Μάρθα Καραγιάννη αγανακτισμένη με όλα αυτά που βλέπει στην τηλεόραση αποφασίζει να την πετάξει. Ο Κώστας Ευρυπιώτης νιώθει τον ¨εφιάλτη στην κουζίνα¨.

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος είναι ένας αγρότης που μόνος ψάχνει αλλά δεν βρίσκει. "Η καμαριέρα της Τζούλιας" Χριστίνα Ψάλτη μας περιγράφει το τι έγινε στο ροζ δωμάτιο και ο Στάθης Ψάλτης πάνω στην σαμπάνια αναρωτιέται ¨ to be or not to be ¨.

Ο Έλληνας όμως ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι. Ξεχνάει όλα του τα προβλήματα σε ένα λαϊκό γλέντι με τη Σόφη Ζανίνου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η Ελλάδα η Επιθεώρηση μέσα από τη σάτιρα και το γέλιο προσφέρει μια κάποια διέξοδο γιατί η Ελλάδα μπορεί να έχει φαλιμέντο αλλά έχει και πολύ ταλέντο και ξανά προς τη δόξα τραβά.
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : 6:15 μ.μ & 9:30 μ.μ
Ισχύουν Εργατικά εισιτήρια & ΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου