Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Transformers 3 - Dark of the moon video trailer


Κινηματογραφικά νέα:
Οι Autobots μαθαίνουν πως ένα συμπετρόνιο σκάφος βρίσκεται κρυμμένο στη Σελήνη. Τα μυστικά αυτά τα έχουν ανάγκη και οι Desepticons, αφού μπορούν να αλλάξουν τροπή στην τελική μάχη...
Ακόμα πιο επικές σκηνές δράσης σε Μόσχα, Αφρική και Κίνα, ρομπότ με χαρακτήρα και ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Michael Bay που τώρα πλέον αξιοποιεί και τις απίστευτες δυνατότητες της τεχνολογίας του 3D στην κινηματογραφική αποτύπωση των ήδη εντυπωσιακών σκηνών, για ένα ακόμα πιο εκρηκτικό αποτέλεσμα που έρχεται με σκοπό να θριαμβεύσει στα ταμεία! Robots και δράση με άποψη λοιπόν από το σκηνοθέτη - μέτρ του Χόλιγουντ  που τώρα δίνει "τρισδιάστατη" υπόσταση στις κινηματογραφικές τεχνικές του στο επερχόμενο τρίτο ρομποτικό έπος που θα είναι μια ταινία δράσης αλλά και χαρακτήρων!
Στο video trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα εμφανίζεται και η αντικαταστάτρια της Megan Fox που θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whitley.

H ταινία "Transformers 3 - Dark of the moon" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας την 1η Ιουλίου του 2011 σε 3D.
Δείτε εδώ το video trailer εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου