Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Μελινα Κανα-Γιωργος Καζαντζης στο Μυλος club - Θεσσαλονικη.Κερδιστε προσκλησεις!


Η Μελίνα Κανά και ο Γιώργος Καζαντζής στο Μύλος club - Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 23 Μαϊου 2011 μετά τις 21:30.
Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Γιώργου Καζαντζή και της Μελίνας Κανά, την Δευτέρα 23 Μαϊου στο Μύλος club της Θεσσαλονίκης! Μοναδική προϋπόθεση είναι η εγγραφή σας στο newsletter του Thesout που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα. Μετά στείλτε email στο thesout.competitions@gmail.com με την λέξη ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ-ΚΛΗΡΩΣΗ και το ονοματεπώνυμο σας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαϊου στις 14:00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν δημόσια μέσα από το Thesout.gr. Οι προσκλήσεις δεν περιλαμβάνουν ποτό. Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού: diagonismos.grkerdiseto.blogspot.com και jaba.gr
Μία και μοναδική μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης θα δώσει στo club του Μύλου την Δευτέρα 23 Μαίου ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής με κύρια ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά και συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου και του Μιχάλη Παπαζήση.
Την συγκεκριμένη βραδιά θ’ ακουστούν όλα τα γνωστά τραγούδια του συνθέτη (Μέλισσες, Ητανε αέρας, Ίσαλος γραμμή, Φωτιά κι αλμύρα, Σαν καταιγίδα, Χειμωνανθός, Σεντόνια δίχτυα, Το πέταγμά σου, κ.α.) καθώς και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Μελίνας Κανά ( Τυφλές Ελπίδες, Τα Μεταξωτά, Αερικό, Φειρούζ κ.α.).
Οι δύο καλλιτέχνες που η γνωριμία τους ξεκινάει από το 1985 συναντήθηκαν δισκογραφικά στον τελευταίο δίσκο του συνθέτη «Ίσαλος Γραμμή» και με το ομώνυμο τραγούδι σε στίχους Γιάννη Μελισσίδη.

Παίζουν οι μουσικοί
Θάνος Καζαντζής, Τύμπανα κρουστά
Δημήτρης Γουμπερίτσης, Μπάσο:
Γιώργος Καζαντζής, Πιανο
Αναστασία Ζαχαριάδου, Κανονάκι άλτο φλάουτο:
Εύη Καζαντζή, Τσελο
Κώστας Τσούγκρας, Ακορντεόν
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο-μαθητικο: 12€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου