Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Unblock art fest 2011 στο Block 33 - Θεσσαλονίκη



Πολιτιστικά νέα:
Ενα διήμερο φεστιβάλ, ξεκιναει και καθιερώνεται στο BLOCK 33 της Θεσσαλονίκης. Unblock art fest 2011. Μια γιορτη της τέχνης, στις 12 - 13 Μαϊου 2011, που εχει ως σκοπο να "ξεμπλοκαρει" την τεχνη απο τα στερεοτυπα της, να κριτικαρει και να θεσει ερωτηματικα. Μια φωνη για δημιουργια, εξω απο περιορισμους και διαμεσολαβησεις μουσιακων χωρων - γκαλερι, θεωρητικων και επιμελητων, που προβαλλουν παντα "καταξιωμενες" καλλιτεχνικες δημιουργιες, που ομως δεν ακολουθουν το κοινονικοπολιτικο γιγνεσθαι, κατευθυνοντας και μποκαροντας ετσι την οπτικη αντιληψη, εμπορευονται την τεχνη με απροσιτες τιμες, πραγμα το οποιο δεν ειναι καθολου οφελειμο για το ευρυ κοινο.
Γιορταζουμε την τεχνη και συμβαλλουμε στην ελευθερη εκφραση και δημιουργια. Ενα καλεσμα σε ολους αυτους που ζουν, εκφραζονται, δημιουργουν και χαιρονται τη ζωη τους ως την υψιστη μορφη τεχνης.
Ανοικτό κάλεσμα λοιπόν για ανθρώπους που ασχολούνται με τη φωτογραφία, τα εικαστικά, το βίντεο, το θέατρο, το τσίρκο, τα installation, τη γραφιστική, το θέατρο δρόμου, τη σκιτσογραφεία, τη χαρακτική, τη ζωγραφική, τη πειραματική μουσική, το χορό, τη δημιουργική συγγραφή, street art και γενικά με την δημιουργική έκφραση να συμμετέχουν.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Block 33 και θα έχει είσοδο ΦΥΣΙΚΑ ελεύθερη.

Όποιος/α ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο φεστιβάλ, παρακαλείτε να επικοινωνήσει άμεσα στο art@block33.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου