Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Πολιτιστικά νέα: "Rent" στην Σφεντόνα - Αθήνα


alt
Αν είναι μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε φέτος και η οποία θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω για τον χρόνο σας, τότε αυτή είναι το «RENT», το οποίο συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την θριαμβευτική του πορεία στην Ελλάδα, αυτήν την φορά από την ειδικά για αυτόν τον σκοπό ανακαινισμένη σκηνή της Σφεντόνας στην Λ. Αλεξάνδρας - Αθήνα. H ONARt παρευρέθηκε στις παραστάσεις και σας παρουσιάζει αποκλειστικά και επιλεγμένα πλάνα από το έργο.

Είναι βέβαιο ότι το «RENT», όπως αποδεικνύεται από το πλήθος του κοινού που συνεχίζει να το τιμά και να το υποστηρίζει με την συμμετοχή του, θα σας αγγίξει και θα σας γοητεύσει τόσο με τα άμεσα και βαθειά του νοήματα, όσο και με την εκπληκτική του μουσική επένδυση. Επί πλέον η σκηνή της Σφεντόνας αναδεικνύει και υποστηρίζει πλήρως τις αρετές και τις απαιτήσεις της παράστασης, ώστε να μπορείτε να την απολαύσετε όπως της αξίζει. Την παράσταση συνοδεύει ζωντανά ροκ μπάντα.

Το έργο ανθρώπινο, ζεστό και πάνω απ' όλα επίκαιρο, εμπνευσμένο από την όπερα «La Boheme» του Puccini, ακολουθεί τις ζωές δύο νεαρών συγκάτοικων και των φίλων τους, οι οποίοι ζουν περιθωριακά σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης, παλεύοντας με την ζωή, τον έρωτα και το Aids. Η ιστορία εξελίσσεται κατά την διάρκεια ενός έτους, στο οποίο βιώνουν τις χαρές και τις λύπες της ζωής, ζώντας κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Το «RENT» δεν είναι απλά ένα κλασικό μιούζικαλ. Είναι ροκ στάση ζωής!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ -- ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Κείμενο - Μουσική - Στίχοι: Jonathan Larson
Σκηνοθεσία - Απόδοση στίχων : Θέμις Μαρσέλλου
Απόδοση κειμένου: Γιώργος Καπουτζίδης
Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Ζαχαρίου
Επιμέλεια ενορχήστρωσης: Γιώργος Ζαχαρίου, Παύλος Καλτουρουμίδης
Διεύθυνση ορχήστρας / Πιάνο: Παύλος Καλτουρουμίδης
Φωνητική διδασκαλία: Χριστίνα Αργύρη
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής
Σκηνικά: Γιάννης Σκουρλέτης
Κοστούμια: Μαργαρίτα Χατζηϊωάννου
Φωτισμοί: Τάσος Ζαφειρόπουλος

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Αργύρης Αγγέλου, Γιώργος Καραδήμος / Πάνος Μουζουράκης / Ησαΐας Ματιάμπα (σε τριπλή διανομή), Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη / Τάμτα (σε διπλή διανομή), Άρης Πλασκασοβίτης, Λίνα Έξαρχου, Χρήστος Γεωργαλής, Βασίλης Αξιώτης, Στέργιος Νταουσανάκης, Τάσος Φωτιάδης, Χαρίκλεια Χατζησαββίδου, Μυριέλλα Κουρεντή και η Θέμις Μαρσέλλου.
Παραγωγή : Γιώργος Λυκιαρδόπουλος - Highway Productions και Αργύρης Αγγέλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -- ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

ΣΦΕΝΤΟΝΑ
Λεωφ. Αλεξάνδρας 22 - Αθήνα
Τηλ: 210 8253991 & 210 8253991

Ημέρες και ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη έως Σάββατο 21.00 (Σάββατο και 18:00) Κυριακή 19:30
Μειωμένες τιμές Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο (στις 18.00)

Dim lights Embed 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου