Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Quentin Harris ζωντανα στο Hotel club


alt
Ο Quentin Harris ζωντανά στο Hotel club - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 μετά τις 22:00.
Η Rockstar Productions και η MFU  παρουσιάζουν ένα μοναδικό event με guest Dj τον καταξιωμένο παραγωγό και αγαπημένο Dj της Θεσσαλονίκης, τον Quentin Harris!

Λίγο μετά την κυκλοφορία του “Sacrifice”, ενός από τα πιο σημαντικά album της δισκογραφίας του, ο Quentin επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, αυτη την φορά στο Club Hotel της Θεσσαλονίκης. Uplifting ατμόσφαιρα με τους πιο χορευτικούς house ρυθμούς, από ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της σκηνής παγκοσμίως..

Μαζί του οι: Dj DINO (MFU)  και οι Rockstars Steve K (Zoo radio 90,8), Thanos Athanasiadis( Zoo radio 90,8), Giuliano Jr (level9) George Prytanis Voutsas (level9).

Quentin Harris Biography

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Detroit, Michigan ο Quentin Harris είναι κοινά αποδεκτός ως ένας από τους πρωτεργάτες της deep house μουσικής. Επηρεασμένος από την μουσική παράδοση της πόλης του όπως οι Motown, Prince, P-Funk έχει συνάψει κατά την διάρκεια της μουσικής του καριέρας σημαντικές συνεργασίες. Η μουσική του γκάμα είναι ευρεία και χαρακτηρίζεται από vocal house, straight up techy, afro- house tinged electronic tribal cuts. Η μουσική του θεωρείταιι ως πρώτης τάξεως επιλογή από επιφανείς διεθνώς djs όπως οι Danny Tenaglia, Carl Craig, Derrick Carter, Pete Tong κ.α.

Dim lights Embed 
alt
Ο Quentin Harris ζωντανά στο Hotel club - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου