Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

One night in Tokyo στο club Vogue



One night in Tokyo στο club Vogue - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 μετά τις 22:00.
Η Klik records η Circo Entertainment και το club Vogue παρουσιάζουν:

One Night In Tokyo με τους Hiroshi Watanabe, Satoshi Fumi, ινφο, George Kyriakou και Aki Neels

Η Circo Entertainment και η Klik Records παρουσιάζουν δύο από τους σημαντικότερους Ιάπωνες καλλιτέχνες της σύγχρονης electronica, τον Hiroshi Watanabe και τον Satoshi Fumi σε μια ξεχωριστή βραδιά. One Night In Tokyo στο club Vogue στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10 το βράδυ και οι καλλιτέχνες θα πλαισιωθούν από τους Ινφο (Klik records), τον George Kyriakou (Klik records) και τον resident dj του club Vogue, Aki Kneels (Circo Entertainment).
HIROSHI WATANABE

Best selling καλλιτέχνης της Klik records, με πωλήσεις που ξεπερνούν τa 25.000 αντίτυπα, ο Hiroshi Watanabe είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Ιάπωνες καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη house και techno μουσική από την ώρα που αποφοίτησε από το Berklee College of Music της Βοστόνης στις Η.Π.Α., από όπου πήρε major στη σύνθεση μουσικής. Αφού μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε να παίζει ως DJ σε πολλά hot clubs. Ήταν resident DJ στο "Save The Robots" αλλά έκανε και εμφανίσεις ως guest σε πασίγνωστα νεοϋρκέζικα clubs όπως τα "Tunnel", "Twilo" και "Speed". Το βραβείο του US Billboard club play chart No.1 ήρθε με το "Kimara Lovelace /Circles". Με το "Everyn Champagne King /One More Time" βρέθηκε στην Τρίτη θέση του ίδιου chart και με το "You've Got To Be There /Nite System" έφτασε στο Νο. 5 του maxi singles chart το 1998.

Κυκλοφόρησε μεγάλο αριθμό tracks ως Hiroshi Watanabe & Nite System σε Νεοϋρκέζικα labels, όπως τα Deeper Rekords, Nitegrooves και BPM King Street Sound. Ακόμα, έχει κυκλοφορήσει με το ψευδώνυμο «Quadra» ένα E.P. και το άλμπουμ "Sketch From A Moment" στη Frogman Records, καθώς και το άλμπουμ "Beatmania – Beat Indication" στο γιαπωνέζικο label Konami, με το κανονικό του όνομα. Ο Hiroshi Watanabe έχει επίσης αφήσει το σημάδι του και στον τομέα των video games, καθώς έχει δώσει μουσική του για ένα από τα διασημότερα video games, το "Beat mania" Konami, επιτυγχάνοντας μάλιστα και πολύ καλές πωλήσεις. Τον Μάρτιο του 1999 αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά του Ιαπωνία, όπου κάνει παραγωγές για Γιαπωνέζους καλλιτέχνες και καταφέρνοντας να κάνει το όνομά του ακόμη γνωστότερο με πολλά remix projects. Επιπλέον, ο ταλαντούχος κύριος Watanabe έχει επίσης γράψει μουσική για ταινίες, έχει συνθέσει τηλεοπτικά jingles καθώς και μουσική για θεατρικά έργα, επιδείξεις μόδας και άλλα. Η έφεσή τους στις καλές τέχνες αποδείχθηκε ακόμη ισχυρότερη το 2002 όταν άρχισε να εργάζεται ως φωτογράφος. Από τότε έχει κάνει πολλές εκθέσεις φωτογραφίας σε αρκετές γκαλερί και clubs του Τόκιο. Το πρώτο του φωτογραφικό άλμπουμ συνοδευόμενο από το DVD "Tiny Balance" με πρωτότυπο soundtrack κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 2004.

SATOSHI FUMI

O Satoshi Fumi είναι από το Τόκιο και ανήκει στους πιο ανερχόμενους Ιάπωνες μουσικούς παραγωγούς. Κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας του και με το μοναδικό του στυλ, διεκδικεί πλέον μια θέση στη διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Επηρεασμένος από τη 90’s house σκηνή του Ντιτρόιτ, του Σικάγο και της Νέας Υόρκης, ο Satoshi Fumi κατάφερε να χτίσει ένα ιδιαίτερο μουσικό χαρακτήρα και να δοκιμάσει διάφορα στυλ, όπως techno, house και acid.

Στην καριέρα του μετράει κυκλοφορίες σε labels, όπως τα Yoshitoshi, Urbantorque, Plastic City, Italic, Force tracks, Irma και Klik Records αλλά και να κερδίσει τον θαυμασμό διάσημων djs, όπως οι Laurent Garnier, Ben Watt, Funk D Void, Terry Lee Brown Jr., Nic Fanciulli κ.α.

Ινφο

Ενεργοί μουσικοί και djs ο Πέτρος Μαγγανάρης (Echonomist) και ο Παναγιώτης Λουκουμάς (Mr.Lookman) a.k.a ΙΝΦΟ συνδιάζουν την συγχρονη ηλεκτρονική μουσική με 5 live μουσικούς επί σκηνης: Δέσποινα Τερζίδου (Vocals), Παναγιώτης Λουκουμάς (Guitar), Πέτρος Μαγγανάρης (Synth & Loops), Dj Booker (scratch, turntables), Χάρη Καπετανάκη (Sax) προσφέροντας σε κάθε εμφάνιση τους μια μοναδική ηλεκτρονική και κάποιες στιγμές χορευτική μουσική εμπειρία, η οποία συνδιασμένη με την πάντοτε γλυκιά μελαγχολική αύρα, το κινηματογραφικό στοιχείο και τον ερωτισμό της μπάντας καταλήγει σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Η μουσική τους βέβαια έχει μια πλατφόρμα που στηρίζεται στην ηλεκτρονική μουσική, αλλά στα κομμάτια κρύβεται πάντα μια οργανική διάσταση εκφραστική και γλυκιά, γίνεται δημιουργική αξιοποίηση της καλής χημείας μεταξύ των μουσικών και οι οιωνοί για το τρίτο άλμπουμ των ινφο απο την εταιρία V.I.M. φαντάζουν οι καλυτεροι.


George Kyriakou

O George Kyriakou έχει εργαστεί ως PR manager στο International Catalogue της EMI. Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του στην EMI ήταν το promotion του project St. Germain, το οποίο άγγιξε σε πωλήσεις τα 15000 αντίτυπα.
Παρόλα αυτά, η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική και το όνειρό του να δημιουργήσει ένα ελληνικό label ηλεκτρονικής μουσικής, ήταν ο λόγος που παραιτήθηκε από την Emi. Το 2003, μαζί με τον Νίκο Μπάρλα ιδρύει την Klik Records στην οποία έχει τη θέση του A&R & Label manager.

Ο George Kyriakou έχει επιμεληθεί αρκετά project για την Klik Records, ανάμεσα τους και το project “Hiroshi Watanabe - A Klik Records Tribute”, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 15000 αντίτυπα σε πωλήσεις από την ημερομηνία της κυκλοφορίας του. Έχει συνεργαστεί με τον Serafim Tsotsonis για την δημιουργία του πρώτου του artist Project, ενώ στο ραδιόφωνο τον βρίσκουμε στον Best 92,6 της Αθήνας κάθε Σάββατοκυριακο (20:00 – 22:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου