Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Οι Kosheen ζωντανά στην Remvi



Οι Kosheen ζωντανά στην Remvi - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 μετά τις 20:00.
Το τριμελές συγκροτημα ΚOSHEEN, ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα της Βρετανικής trip hop / drum and base σκηνής έρχονται στην Ελλάδα σε ένα μοναδικό live p.a / dj set την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στην Remvi της Θεσσαλονίκης!
Oι KOSHEEN γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία με το πρώτο τους άλμπουμ Resist που κυκλοφόρησε το 2001. Ήταν η χρονία που το τραγούδι τους "Hide you" έγινε ύμνος όλων των προχωρημένων πάρτυ σε όλο τον κόσμο και στο τελος του 2010 ανακυρήχτηκε ως ένα απο τα 10 καλύτερα dance anthems της δεκαετίας του 2000!
Δεν είναι τυχαίο που αυτό το τραγούδι διαλεξε να ηχογραφήσει και πάλι πριν λιγες εβδομάδες ο star dj Sandy Rivera και να γινει ξανά ένα απο τα πιο hot tracks σε ραδιόφωνα και clubs σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα με τις διθυραμβικές κριτικές που πέρνανε απο το σύνολο του παγκόσμιου μουσικού τύπου οι μεταδόσεις των τραγουδιών τους απο τα ραδιόφωνα φανέρωναν την μεγάλη δυναμική τους.
Ακολούθησαν πολλες επιτυχίες οπως τα: Catch, Hungry, Harder, All in my head, Wasting my time, Overkill κυκλοφόρησαν αλλα 2 cd, πραγματοποίησαν 3 sold περιοδείες, εκατοντάδες εμφανίσεις στα καλύτερα clubs του κόσμου και σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ Independence οπού η πρώτη παρουσίαση του στην Ευρώπη θα γίνει την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε ενα special event στην REMVI!
Παράλληλα με την live τους εμφάνιση θα παρουσιάσουν ενα amazing dj set με την αφρόκρεμα της drumnbase σκηνής και όχι μόνο.
Μη χάσετε αυτο το event!

Dim lights Embed 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου