Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιάννης Τσιμπερίδης (Fanela Rige) ζωντανά στο Maison Crystal



Ο Γιάννης Τσιμπερίδης (Fanela Rige) και ο DJ Akis (Star fm 97,1), ζωντανά στο Maison Crystal - Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 μετά τις 21:30.
Γιάννης Τσιμπερίδης bio:
Ο Γιάννης Τσιμπερίδης, τραγουδιστής των Fanela Rige, ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 1998. Τα τελευταία 3 χρόνια μέσα από τα πολυσυζητημένα live των Fanela Rige τον έχουμε ακούσει σε όλα τα hot σημεία της πόλης και όχι μόνο, να μας τραγουδάει το “Ξαναγύρισε” και τον “Ονειροπόλο” τα οποία και ξεχώρισαν από το πρώτο τους cd single.
Η συνεργασία του στην Αθήνα με τον Νίκο Τερζή είχε ως αποτέλεσμα την πρόσφατη κυκλοφορία με το επίκαιρο “Βγες από τα δικά σου όρια”. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σε ευρύ μουσικό φάσμα όπως με τους Μιχάλη Εμιρλή, Νίκο Μίχα, Νίκο NiVo Βουρλιώτη, Στέλιο Ρόκκο κά.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει μία διασκευή η οποία θα δημιουργήσει αίσθηση λόγω της ενορχηστρωτικής της πλαισίωσης, ως προπομπός της νέας του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, με αφετηρία και πάλι την Θεσσαλονίκη.
DJ Akis bio:
Το μόνο σίγουρο για τον Άκη Σιμιντηρίδη (γιατί όλα τα άλλα είναι ασαφή για τον συγκεκριμένο) είναι ότι έχει κάνει μια μυστική συμφωνία με την επιτυχία. Τα cds και τα decks υπακούουν απόλυτα σε κάθε επιθυμία του και το αποτέλεσμα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο 23.00- 02.00 στο μοναδικό STAR FM Party Zone.  Αν ρωτήσεις το όνομά του μπορεί να το ξεχάσει και να σου απαντήσει «Enjoy the silence» (βλέπε Depeche Mode,είναι το αγαπημένο του τραγούδι). Έχεις την αίσθηση ότι όταν του μιλάς δεν σε προσέχει... Κάνεις όμως λάθος. Είναι κάτι σαν το Ναπολέων.
Την ώρα που σου δίνει μια απάντηση στο μυαλό του «παίζει» το κομμάτι που σε λίγες μέρες θα γίνει το νέο hit. Το ένστικτό του είναι αξιοζήλευτο (πολλοί τον μισούν για αυτό).  Μυρίζεται την επιτυχία και μπορεί να την εγγυηθεί, βάζοντας ολόκληρη την κορμοστασιά του στην πυρά! Με τους ρυθμούς του έχει σίγουρα χορέψει όχι μόνο μέσα στο αυτοκίνητό σου αλλά και στα πιο in club αφού ιδιοκτήτες σφάζονται στα πόδια του για το ποιος θα τον κάνει πρώτος «reserve».
Η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλαδίτσας μας αλλά και της Ευρώπης και έφτασε μέχρι και την Αμερική!


Dim lights Embed 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου