Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν διαλύονται ποτέ στο θέατρο Αριστοτέλειον



Τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν διαλύονται ποτέ στο θέατρο Αριστοτέλειον - Θεσσαλονίκη, από την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.
Κι όμως είναι ακόμα εδώ και μας λένε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ότι Τα Μεγάλα Ροκ Συγκροτήματα Δεν Διαλύονται Ποτέ…ή τουλάχιστον υπεκφεύγουν της διάλυσης μέσα στις συνειδήσεις μας - εκεί όπου συνεχίζουν να υπάρχουν ως σύνολα, ανεξάρτητα από τα μονοπάτια που θα χαραχθούν στην πορεία σε δρόμους πια χωριστούς. Ένα έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου σε σκηνοθεσία της Πέμης Ζούνη.
15 χρόνια μετά…
Πέντε φίλες γύρω στα 35 ξαναβρίσκονται και συνομολογούν την ανάγκη για μια καινούρια αρχή στη ζωή τους. Αυτό που πάντα τις ενώνει και τις χωρίζει είναι ένα συγκρότημα των φοιτητικών τους χρόνων. Πάντα δίπλα τους και μια μάνα που πλέον συνομιλεί με τον εαυτό της αλλά με λόγια και εικόνες που αντηχούν πολλές αλήθειες.
Μια ροκιά που ξεφτίζει στο πέρασμα του χρόνου αφήνοντας ωστόσο ανεξίτηλο το σημάδι της στις καρδιές των ηρωίδων.
Τί γίνεται όταν η πραγματικότητα υπονομεύει το όνειρο και το όνειρο αντιστέκεται; Όταν η μνήμη είναι πλέον ανήμπορη να συντηρήσει το παρόν; Ο απόηχος μιας δυνατής φιλίας, ο θόρυβος της μοναξιάς, ένα μουσικό όραμα που αργοσβήνει για να δώσει τη θέση του καθώς ξημερώνει στην αποδοχή και τη συμφιλίωση με την αληθινή πραγματικότητα.
Οι γνωστές άγνωστες – κυριολεκτικά – γκρούπις περασμένων δεκαετιών ξαναζωντανεύουν στη σκηνή του θεάτρου Αριστοτέλειοντης Θεσσαλονίκης, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από 8 Μαρτίου 2011.
Σκηνοθεσία : Πέμη Ζούνη
Βοηθός σκηνοθέτης : Μιχάλης Συριόπουλος
Σκηνικά/Κοστούμια : Χριστίνα Καραογλάνη, Κατερίνα Καραογλάνη
Βίντεο: Ανθή Τσιρούκη
Φωτογραφία: Άρης Καλούδης (από τους click clickers)
Οργάνωση παραγωγής : Μαρία Νικολαΐδου
Παραγωγή : έξη+
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά)
Τζωρτζίνα Βογιατζόγλου, Κατερίνα Γραμμενίδου, Ηλιάνα Δημόνη, Αθηνά Σαραβέλου, Κλειώ Τσελούδη, Αναστασία Χαριτίδου.
Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 12€, φοιτητικό/ομαδικό 8€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου