Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αφιέρωμα: Νάταλι Θάνου


Νάταλι Θάνου.. Η αλλιώς μία θεά στην Ελλάδα. Η πανέμορφη Σερβίδα, έχει πλέον αφήσει προ πολλού πίσω το μόντελινγκ και ασχολείται με αυτό που αγαπάει πιό πολυ, δηλαδή το τραγούδι. Και σίγουρα έχει πολλά να πεί.. και να δείξει! Πάμε να δούμε την πορεία της μέσα από ένα αφιέρωμα με φωτογραφίες και βίντεο που ετοίμασε για εσάς το Thesout..
alt
Η Νάταλι γεννήθηκε στο Βελιγράδι και από μικρή ήταν πολυάσχολη καθώς πήγαινε σε μουσικό σχολείο, παρακολουθούσε μαθήματα χορού και έκανε κολύμβηση. Από τα 7, ήταν στην χορωδία όπου απέσπασε πολλά βραβεία. Μιλάει 4 γλώσσες, Ελληνικά, Σέρβικα, Αγγλικά και Γαλλικά. Στα 16 άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ..
alt
Από την άνοιξη του 2007, άρχισε να τραγουδάει στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας, ενώ τον Ιούλιο του 2007 κέρδισε τον διαγωνισμό "Playmate of the year 2007" του γνωστού ανδρικού περιοδικού "Playboy" όπου της άνοιξε την πόρτα στα ελληνικά media για να γίνει ευρέως γνωστή. Tο πρώτο της single με τίτλο "Why not" έκανε μαζί με τον γνωστό συνθέτη και παραγωγό Κώστα Μηλιωτάκη, όπου γρήγορα έγινε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα και στα club.
Το δεύτερο τραγούδι που ξεχώρισε ήτα το "Τέρμα" που ερμηνεύει μαζί με τον Sunny Black.
Το τρίτο single που κυκλοφόρησε έχει τον τίτλο "Νύχτα καλοκαιρινή" ή αλλιώς "Summer night" όπου έγινε σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τον νικητή της Eurovision Vladimir Grajic. Το τραγούδι κυκλοφόρησε σε 3 γλώσσες, Ελληνικά, Σέρβικα και Αγγλικά και το τραγουδάει μαζί με τον γνωστό tv star της Σερβίας Ognjen Amidzic.
Έχει φωτογραφηθεί για όλα τα μεγάλα περιοδικά της Ελλάδας (Madamme Figaro, Maxim, Playboy, Max, Nitro) και πολλές εταιρίες ρούχων. Επίσης κάνει guest σε μεγάλες επιδείξεις μόδας δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές.
alt

alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου