Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μουσικα νεα: Otherview "So long" νεο αλμπουμ


alt
Οι Otherview ξεκίνησαν στην Αθήνα με τους Βασίλη Κουμεντάκο και Δημήτρη Ίσσαρη, 2 dj's / συνθέτες, κάνοντας παραγωγές σε πολλά δυνατά remixes ελληνικών αλλά και ευρωπαϊκών dance τραγουδιών. Στην συνέχεια, εξελίχθηκαν σε ένα δυναμικό group με την προσθήκη της Κρυσταλίας Ρίγα, ανεβάζοντας τον πύχη στις παραγωγές που έκαναν αλλά και στις live εμφανίσεις τους.
Πρώτα ήρθε η συνεργασία με καταξιωμένους ευρωπαίους dj's όπως οι Akcent, Max Zotti & David Rivaz. Έπειτα, η δημιουργική συνεύρεση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τόσο σε επίπεδο παραγωγής με την διασκευή "Είσαι εδώ" σε r n b ρυθμούς, όσο και ζωντανών εμφανίσεων (REX).
Πλέον ήρθε η στιγμή για το πρώτο τους άλμπουμ! Το "So Long" κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Περιλαμβάνει 10 τραγούδια, ανάμεσα τους τις καλοκαιρινές επιτυχίες "La Luna" (διασκευή του original τραγουδιού που ερμήνευσε η Belinda Carlisle το 1990), "So Long" (Rivaz mix) και την τελευταία ραδιοφωνική τους επιτυχία "Κάνε με". Η συνεργασία που είχαν με τους Vegas και τον Mark Angelo, έδωσαν το κάτι παραπάνω στον δίσκο ώστε να θεωρείται σίγουρο πως το επόμενο διάστημα θα ξεχωρίσουν και άλλα singles.
Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την My Group και την Sony music.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου