Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Notorious Sundays presents DimPap at Omilos Exclusive.


Notorious Sundays presents DimPap στον Omilos Exclusive - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 μετά τις 20:00.
H νέα σειρά πάρτυ του ΟΜILOS EXCLUSIVE αλλάζει τα βράδια της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη φέρνοντας τον αέρα των πάρτυ που πραγματοποιούνται στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου με τους καλύτερους djs του παγκόσμιου clubbing!
OMILOS EXCLUSIVE παρουσιάζει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου έναν απο τους καλύτερους Eλληνες djs, τον DIMPAP!

Ο Dimpap άρχισε την καριέρα του ως DJ στη Μύκονο, στο Loft-loft κλαμπ στα 16 του χρόνια. Στη συνέχεια είχε την μουσική επιμέλεια στο Precious, ένα απ' τα πιο γνωστά και εμπορικά κλαμπ της Αθήνας, που οι περισσότεροι ξέρουν από τα επιτυχημένα απογευματινά house πάρτι που διοργάνωνε κάθε Κυριακή.
Το 1994 έγινε μάνατζερ ενός καταστήματος παραγωγής house μουσικής. Εκεί γνώρισε τον DJ Akylla το 1997, ο οποίος του πρότεινε την συνεργασία στους Magna.
Απ' τον χειμώνα του 1997, ο Dimpap συνεργάστηκε με τους Magna σε κλαμπ όπως το Kingsize, +Soda, Paradizzio και Macumba. Το καλοκαίρι του 1999 πήγε στην Αγία Νάπα (Κύπρος) με τα Αγγλικά κινητά πάρτι Twisted.
Ο Dimpap έχει παίξει και κερδίσει πολλές εμπειρίες δίπλα σε μουσικούς όπως οι: Little Louie Vega, Frankie Knuckles, Joe Claussel, David Morales, Eric Morillo, Dimitri from Paris, Lord G, Fiore, Don Carlos, Kenny Carpenter, Danny Rampling, Baby Hec Romero κα.
Οι επιλογές του παίζουν από garage μέχρι βαθιά grooves, και από tribal έως spiritual. Αυτή την εποχή έχει την μουσική επιμέλεια στο Spirit of Love parties και δουλεύει παράλληλα σε δικές του παραγωγές.
ORGANIZED BY: SHOWSELL AGENCY. PROMOTION MANAGER: GIORGOS "MR MUSIC" HARIZANIS.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου