Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Notorious Sundays pres. Low profile management at Omilos exclusive



Notorious Sundays με τους Secret Soul, Zorz Post, John Zaf and Vos JR στον Omilos exclusive - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 μετά τις 20:00.
Το Low Profile Management είναι στην ουσία μία ομάδα ατόμων που αγαπούν τη House μουσική, δουλεύουν πάνω σ'αυτή και προσπαθούν να την εξελίξουν ενώ παράλληλα μέσω των events τους προσπαθούν να διαδώσουν τα μηνύματα και τα συναισθήματα που πηγάζουν από τη house, στο κοινό τους.

Πίσω από το Low Profile Management κρύβονται οι 4 δημιουργοί του, καθένας με την δική του ιστορία, μικρή ή μεγαλύτερη, υπηρετώντας τη μουσική αυτή από την πλευρά του dj, του παραγωγού, του percussionist του manager/booker ή ακόμη και του ιδιοκτήτη House Club.
Οι Zorz Post, SecretSoul, John Zaf και Vos Jr., αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις , τις γνώσεις και τις εμπνεύσεις τους στο κοινό τους πάθος το οποίο δεν είναι άλλο από τη Ηouse, η ιστορία της οποίας είναι γνωστή παγκοσμίως ενώ συνεχίζει να γράφετε καθημερινά μέσω των θρυλικών parties, από το Paradise Garage στο Shelter NYC, από το Chicago στο Zanzibar και από τα Body & Soul στο DJOON Paris, στόχος του Low Profile Management δεν είναι άλλος, παρά να μεταφέρει ήχους και συναισθήματα από τα parties αυτά, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα, μέσα από τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ σημαντικότερη πηγή έμπνευσης του αποτελείτε όλοι εσείς, που μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, μέσω της μοναδικής ενέργειας που μας μεταφέρετε στα parties.
ORGANIZED BY SHOWSELL AGENCY. Promotion manager: Γιώργος Χαριζάνης.
Notorious Sundays με τους Secret Soul, Zorz Post, John Zaf and Vos JR στον Omilos exclusive - Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου