Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Χρήστος Δάντης και οι Klein Mein ζωντανά στο Maison Crystal.



Ο Χρήστος Δάντης και οι Klein Mein ζωντανά και unplugged στο Maison Crystal της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 μετά τις 21:00.
Τον Χρήστο Δάντη τον ξέρετε! Klein!
Τις επιτυχίες του τις έχετε ακούσει και τραγουδήσει αμέτρητες φορές! Klein!
Οι ζωντανές εμφανίσεις του μένουν πάντα αξέχαστες! Klein!
Που να δείτε πόσο αξέχαστες θα σας μείνουν οι εμφανίσεις του στο Maison Crystal με τους απίθανους Klein Mein! Το συγκρότημα που παρουσιάζει τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες όπως δεν τις έχετε ξανακούσει ποτέ! Ένα party που θα θέλετε να ζείτε κάθε μέρα!
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, δείτε τον Χρήστο Δάντη και τους Klein Mein, ζωντανά στο Maison Crystal της Θεσσαλονίκης. 
Επόμενες εμφανίσεις Φεβρουαρίου - Μαρτίου: Κυριακή 20 Φεβρουαρίου  και Κυριακή 6 Μαρτίου! Να είστε εκεί!
Ένας Χρήστος Δάντης εκτός τροχιάς! Λες και δεν ήταν πάντα! Ένα άκουσμα που αξίζει! Λες και το περίμενες καιρό! Εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις το επόμενό του βήμα εκεί σε κάνει να τα χάνεις! Είναι ροκ και το δηλώνει χωρίς περιστροφές. Είναι καλλιτέχνης και είναι στη φύση του να εκτροχιάζεται! Οι τίτλοι των τραγουδιών θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν κεφάλαια από το ημερολόγιο του Χρήστου. Όταν το συνειδητοποιήσεις αισθάνεσαι αμήχανα για την αδιακρισία όμως θέλεις να συνεχίσεις, να τον ακούσεις, να τον καταλάβεις.
Γνωρίζεστε πάνω από 15 χρόνια αλλά υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για κείνον. Η φωνή του τώρα έχει την αλήθεια που καθηλώνει και αφοπλίζει. Η φράση «όσο μεγαλώνω, τρέμω…» κουβαλά την ψυχή του και την αποκαλύπτει. Η μουσική του είναι η έκφρασή του, το συναίσθημά του πάνω στα λόγια, ο δικός του τρόπος να κοιτάζει στα μάτια. Ο Χρήστος Δάντης δοκιμάζει διαρκώς τα όριά του και τις αντοχές του ως καλλιτέχνης, πέφτει και σηκώνεται ξανά, επιμένει και δουλεύει σκληρά για να φτιάχνει πάντα πρωτότυπη και αυθεντική μουσική και τραγούδια.
Klein Mein:
Γερμανικής προέλευσης έκφραση που απαντάται πλέον μόνο στη Θεσσαλονίκη για λόγους που είναι πέρα από τη θεματολογία του παρόντος ιστοτόπου. Η έντονη ποιητική διάθεση των Θεσσαλονικέων οδήγησε στην παράφραση του κλαν (συντομογραφία του ρήματος κλάνω) σε κλάιν, ώστε να κάνει ομοιοκαταληξία με το μάιν (δικό μου/δικά μου).

Ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια σεξουαλικών/σκατολογικών εκφράσεων του τύπου κλάσε μας τ' ***α, θα μου κλάσει τ' ***α κλπ. Χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάτι δεν πρόκειται να γίνει, παρά τις περί του αντιθέτου προθέσεις τρίτων.
ΜΕΛΗ:
Φίλιππος Μπουραΐμης: Φωνές + κόντραμπάσο
Θέκλα Ελένη Γαΐτη: Φωνές
Παναγιώτης Αυγερινός: Κιθάρες
Σταύρος Αβραμίδης: Cajon
Χρήστος Σπηλιόπουλος: Πνευστά
ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Τα πάντα!
ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. Swing, Blues, Jazz


Ο Χρήστος Δάντης και οι Klein Mein ζωντανά και unplugged στο Maison Crystal της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου