Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Omilos exclusive grand opening

alt
Omilos exclusive Grand opening, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 22:00
Ο ΟΜILOS exclusive, ένα απο τα πιο διάσημα sea bar στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο του πρόσωπο γεμάτο με εxclusive tips! Ένας απίθανος χώρος για exclusive προσωπικότητες που θα γίνει και πάλι meeting point των πιο λαμπερών προσώπων!
Έντυπωσιακός cossy χώρος που συνδυάζει την απλότητα και το glamoroys στοιχείο. Το μοναδικό οπτικοακουστικό σύστημα,οι γήινοι χρωματισμοί,οι comfy v.i.p καναπέδες που αυτόματα γίνονται celebrity hot spot,το μεγάλο ενυδρείο και η εντυπωσιακή ξύλινη μπάρα του κεντρικού bar πρωτοπορούν και μαγεύουν όποιον τα βλέπει πρώτη φορά! Αλλά και κάθε φορά στον ΟΜILO EXCLUSIVE είναι μια νέα εμπειρία αφού το team του έχει φροντίσει κάθε βραδιά να είναι μία ..διαφορετική βραδιά! Το εντυπωσιακό σκηνικό ολοκληρώνεται με την απίστευτη θέα σε όλη την πόλη και την φωτιζόμενη επιφάνεια της Θάλασσας που θα πάρει την μερίδα του λέοντος οταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Κάθε Τετάρτη βράδυ ένας απο τους καλύτερους dj στην Θεσσαλονίκη ο DJ AKIS παρουσιάζει τα επίσημα πάρτυ της εκπομπής του PARTY ZONE που μεταδίδεται κάθε εβδομάδα στον STAR FM 97,1! Kάθε Κυριακή η νέα σειρά πάρτυ NOTORIOUS SUNDAYS παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ονόματα της house σκηνής σε ένα πάρτυ που ξεκινά στις 8 το βράδυ. Κάθε βράδυ οι resident djs Fuse,Flikas,Como με εμπειρία στα καλύτερα bar club της Θεσσαλονίκης, απογειώνουν τους θαμώνες με επιλογές mainstream, rock, funk, house που κάνουν την διαφορά!
Ένα απο τα πιο exclusive tips του ΟMILOS EXCLUSIVE είναι η cutting edge άμεση εξυπηρέτηση των θαμώνων σε σημείο να έχουν πάντα αυτο που θέλουν ,την στιγμή που το θέλουν!
Ο OMILOS EXCLUSIVE που ανήκει πλέον στον Ομιλο επιχειρήσεων Μάγγου(Lido, Mycafe, AromaOramaAstra) υπο την διεύθυνση του Γιώργου Μαγγου,το managing του Nικηφόρου Κακογλου,τον promotion manager Γιώργο Χαριζάνη και την SHOWSELL την πιο πετυχημένη εταιρία διοργάνωσης πάρτυ/events στην Ελλάδα,έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη!
Ετοιμαστείτε για exclusive τρόπο ζωής στον OMILO EXCLUSIVE!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου