Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Notorious Sundays pres. Hanna Hais at Omilos exclusive

Notorious Sundays pres. Hanna Hais at Omilos exclusive, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 20:00.
H νέα σειρά πάρτυ του ΟΜILOS EXCLUSIVE αλλάζει τα βράδια της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας τον αέρα των πάρτυ που πραγματοποιούνται στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου με τους καλύτερους djs του παγκόσμιου clubbing!
Το πρώτο πάρτυ θα γίνει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με καλεσμένη την star dj HANNA HAIS απο το Παρίσι και τα πιο διάσημα παρτυ της chick and stylish Γαλλικής πρωτεύουσας!
Γεννημένη την ίδια μέρα με την Barbra Streisand απο μικρή άκουγε την Αμερικάνικη soul σκηνή και.. τραγουδούσε!
Το πpώτο της single “il parlait pas francais” έγινε ένα απο τα πιο πετυχημένα house single στην Γαλλία! Η συνέχεια ήταν το ίδιο εντυπωσιακή.
Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο της album ROSSANOVA έχοντας ως συνεργάτες Μatthias Heilbronn,Sergio Flores,Ralf Gum,Michael Delta και Christof Kardek γνωρίζοντας μεγαλη επιτυχία στην Ασία και στην Ευρώπη.
Το 2009 κυκλοφόρησε το δεύτερο cd της LOVE PARADISE γνωρίζοντας ακόμη μεγαλύτερα επιτυχια.
Παράλληλα περιοδεύει σε όλο τον κόσμο με τα διάσημα πάρτυ της ενώ κατακτα υψηλές θεσεις στα dance chart της Ευρώπης με κάθε της νέα κυκλοφορία.
Ο ήχος της ΗΑNNA HAIS ένας συνδυασμός deep,sensual house μουσικής μαγνητίζει τους αληθινούς chick and stylish ανθρώπους για αυτό και τα πάρτυ της σε όλο τον κόσμο είναι talk of the town την επόμενη μέρα ανάμεσα στους glamorous κοσμικούς κύκλους.
Ραντεβού στις 8 το βράδυ κάθε Κυριακη στα νεα σουπερ παρτυ NOTORIOUS SUNDAYS στον ανανεωμένο εντυπωσιακό cossy χώρο του OMILOS EXCLUSIVE που συνδυάζει την απλότητα και το glamorous στοιχείο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου