Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ministry of sound official party at Remvi

alt 
Ministry of sound official party with DJ Scott Langley and Jeff Philips στην Remvi της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 μετά τις 22:00.
Scott Langley! ‘Eνας ταλαντούχος DJ με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία πίσω από τα decks, έχει παίξει ήδη σε πάνω απο 30 χώρες και με πάνω από 100 παραγωγές, υπογράφει σε περισσότερα από 40 labels, αγαπά όλα τα στυλ με μια εξαιρετική ικανότητα να τα προσαρμόζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον και event που παίζει.
Δεν αποτελεί έκπληξη οτι ο Scott έχει επιλεγεί από το παγκοσμίως διάσημο εμπορικό label της dance μουσικής σκηνής, Ministry of Sound, ως ένας απο τους τέσσερις επίσημα εγκεκριμένους resident djs στις παγκόσμιες περιοδείες.
Με το πολυάσχολο πρόγραμμά του να περιλαμβάνει περιοδείες και events στα καλύτερα club όλου του κόσμου, ο Scott αυτή τη στιγμή ζει το όνειρό του. Παράλληλα με την καριέρα του ως Dj, ο Scott έχει απο πίσω του τρεις ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες της dance μουσικής και σήμερα απολαμβάνει τη δουλειά του studio, όπου έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον διευθυντή της Marshall Jefferson και πρώην resident του MN2S, DJ Alan Jinx Chamberlain για να σχηματίσουν το 'The Tomorrow People'.

Η ένωση των δυνάμεων τους έχει ως αποτέλεσμα να παράγουν και ρεμιξάρουν παραγωγές όπως του Todd Terry - Gypsymen, Jose Nunez, Shawnee Taylor, Jesse Saunders, Barbara Tucker, Kathy Brown, Τaka Boom, Angie Brown, Ann Nesby, Crystal Waters, Inaya Day , Stephanie Cooke, Dawn Tallman, Michael Procter and Joyce Sims και πολλά άλλα που βρίσκονται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο.

Ο Scott λατρεύει τη δουλειά του, του αρέσει η ζωή και η μουσική είναι αυτό για το οποίο ζεί! Η μουσική είναι αυτή που του δίνει αναπνοή και αυτό που ξέρει καλύτερα είναι ότι γεννήθηκε για να κάνει τους ανθρώπους να χορεύουν.

Το μέλλον του είναι λαμπρό και ο Scott είναι πολύ απασχολημένος λόγω της ζήτησής του, τόσο στο στούντιο όσο και στα decks.
Πρόκειται για έναν ανερχόμενο DJ / Producer - έναν άνθρωπο με πλούσια εμπειρία μέσα και έξω από τα decks, έναν DJ που ξέρει πώς να τα σπάσει με το καλύτερο τρόπο και να κάνει όλο club χορεύει!

Μαζί του ο Jeff Phillips. O Jeff ξεκίνησε να παίζει μουσική σε underground clubs του Λονδίνου πριν απο 15 χρόνια, βλέποντας την dance μουσική να εξελλίσεται σε αυτό που είναι σήμερα. Αγαπόντας όλα τα είδη της House μουσικής, μιξάροντας από την Soulful μέχρι την Funky και την Electronic με απίστευτη ευκολία,αγγίζει πάντα την τελειότητα.

Από το 2003, ο Jeff κάνει περιοδίες σε όλο τον κόσμο, από την Αυστραλία μέχρι το Μαϊάμι και απο το Άμπου Ντάμπι μέχρι την Ταϊλάνδη. Όντας resident και διοργανόνοτας μερικά απο τα καλύτερα πάρτυ στον κόσμο, ο Jeff έχει χτίσει ένα μουσικό στυλ που είναι τόσο διεθνές όσο και διασκεδαστικό. Επιπρόσθετα, από το 2007 ο Jeff εργάζεται για την Ministry Of Sound καθώς επίσης τελεί καθήκοντα manager και dj της πασίγνωστης δισκογραφικής Hed Kandi στην Ελλάδα.

Αυτήν την χρονιά ο Jeff βρίσκεται ανάμεσα σε Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο και Μέση Ανατολή, παίζοντας μεταξύ άλλων στο Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι και την Αθήνα έρχεται στις 23/12 μαζί με τον Scott Langley στην Θεσσαλονίκη και τη Remvi για την πιο φαντασμαγορική βραδυά του 2010 .

Οι πιο ανεβαστικοί ήχοι απο τους πιο glamour official dj της Ministry Of Sound στις 23 Δεκεμβρίου 2010 στη Remvi.

Ένα καταπληκτικό πάρτυ που δέν πρέπει να χάσετε!
PROMOTION MANAGER / MARKETING SERVICES: Γιώργος Χαριζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου