Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

John Graham (Quivver) - Insaneman - Stage Van H and Tash at Volt club


alt
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο Volt club στα Λαδάδικα, Θεσσαλονίκης:
ON THE DECKS:
__ QUIVVER aka JOHN GRAHAM (Bedrock_Boz Boz.. USA)
__ INSANEMAN aka IMAN (Baroque_Iman Rec_Sony.. PL)
__ STAGE VAN H (Movement.. NL)
__ TASH (Movement_Tribalvision)
DOORS OPEN AT 00:00
Guestlist closes @ 02:00

Admission: €10
Drinks/Beers: €5
Shots: €2
Bottles: €50
Με κύριο χαρακτηριστικό τους πιο fresh & high-quality progressive house & tech ήχους, η Movement Recordings σε αποκλειστική συνεργασία με το νέο hot spot της Θεσσαλονίκης, το VOLT CLUB, παρουσιάζουν μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα clubs της Β. Ελλάδας, έναν εκ των πιο σημαντικών ευρωπαίων παραγωγών του κύματος της Progressive..

Mε έδρα πλέον την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, και επιστρέφοντας στην Ευρώπη για συγκεκριμένα gigs, ο JOHN GRAHAM aka QUIVVER καλείται ως Special Guest να φέρει τα πιο deep & pumping vibes από πρόσφατες δισκογραφικές του δουλειές για την Bedrock του John Digweed, καθώς και μελλοντικές κυκλοφορίες από το προσωπικό του label, BOZ BOZ..

Mαζί του 3 διακεκριμένοι Παραγωγοί / DJs της Movement Recordings.. Από την Βαρσοβία, ένας μοντέρνος ηλεκτρονικής punk-hippie, o INSANEMAN (PL) aka Iman, σε ένα άκρως διαφωτιστικό introduction της βραδιάς, παραδίδοντας την σκυτάλη στο δίδυμο που βρίσκεται πίσω από την Movement Recordings, TASH (GR) & STAGE VAN H (NL).. Mία μοναδική βραδιά, με τους πιο fresh & warm Progressive House ρυθμούς όπου σίγουρα η θερμοκρασία & τα decibel θα χτυπάνε κόκκινο..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου