Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δεν θα κατσω μεσα.. 3-5 Δεκεμβριου by Thesout team

alt
Δεν θα κάτσω μέσα.. 3-5 Δεκεμβρίου
Καλησπέρα σας! Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου σήμερα κ πολλά πράγματα συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκης και αυτό το τριήμερο! Πάμε γρήγορα να δούμε συνοπτικά όλα τα μεγάλα event που το Thesout ξεχώρισε για σας! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το δικό σας event. Πάμε λοιπόν...
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου
  • To 51ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με ανανεωμένο βλέμμα και εμφανή προσανατολισμό στον ανεξάρτητο κινηματογράφο, υπό τη νέα καλλιτεχνική διεύθυνση τουΔημήτρη Εϊπίδη, προσκαλεί κοινό και δημιουργούς σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική γιορτή που θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2010, στην ιστορική έδρα του θεσμού, Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, στις αίθουσες του Λιμανιού, Τζον ΚασσαβέτηςΣταύρος ΤορνέςΤώνια ΜαρκετάκηΦρίντα Λιάππα, αλλά και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
  • Οι ONIRAMA Ανεβαίνουν στο club του ΜΥΛΟΥ για μία μοναδική εμφάνιση Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 21:00. Οι Onirama δεν επαναπαύονται. Ακολουθώντας πάντα την καρδιά τους και προσπαθώντας να μην επαναλαμβάνονται, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ και ωριμότεροι από ποτέ, προχωρούν τη μουσική τους ένα βήμα παραπέρα. «Στη χώρα των τρελών» είναι ο τίτλος του νέου τους άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στο Black Rock studio στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης (πρόσφατα ψηφίστηκε ως το καλύτερο καινούριο στούντιο στον κόσμο). Σε αυτό οι Onirama είχαν τη χαρά να συνεργαστούν με τον διάσημο Βρετανό παραγωγό Greg Haver (γνωστό για τις συνεργασίες του μεταξύ άλλων με τους Manic Street Preachers, Melanie C (Spicy Girls), Tom Jones και John Cale). Τιμή εισιτηρίου: 15€
  • Ο Σωκράτης Μάλαμας θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες 2 εμφανίσεις του στο Principal club theatre κλείνοντας έτσι έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Οι  πόρτες ανοίγουν στις 21.00 ενώ οι τιμές εισόδου: σε τραπέζι 35€ με ποτό, στο μπαρ 18€ με ποτό…
  • Δημήτρης Μπάσης και Γιάννης Κότσιρας " την είδαν απόψε λαϊκά"! Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης τελευταία φορά συναντήθηκαν επί σκηνής το 2002 στη Σφεντόνα. Η συνεργασία τους εκτός της μεγάλης  επιτυχίας που είχε σημειώσει, άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι την παρακολούθησαν, εξαιτίας της πηγαίας διάθεσης για διασκέδαση και ψυχαγωγία αλλά και της εξαιρετικά καλής σχέσης που δημιουργήθηκε! Οκτώ χρόνια μετά, οι δυο καλλιτέχνες ξανασυναντιούνται, έχοντας όμως αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια πολύ περισσότερα αγαπημένα τραγούδια και πολύ μεγάλη διάθεση στο να προσφέρουν ακομπλεξάριστη διασκέδαση και καλή μουσικήΑπό Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευήν & Σάββατο στις 23. 00,  Κυριακή μεσημέρι στις 14.00 στο Stage. Είσοδος 15€ με ποτό στο μπαρ, δεύτερο ποτό 8€.
  • Πρεμιέρα σήμερα για την θεατρική παράσταση "Ακόμα μία ασήμαντη ιστορία" στο θέατρο Σοφούλη των Ευγενία Σαμαρά και Νέλσων Λούκας οι οποίοι γράφουν, σκηνοθετούν και πρωταγωνιστούν σε μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια στα θεατρικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, που όλοι αξίζει να στηρίξουμε. Ημέρες παραραστάσεων: Παρασκευή έως Κυριακή μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης στις 23:00 και τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ (γενική είσοδος) 10 ευρώ (φοιτητικό/ομαδικό) , ισχύει ατέλεια
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου
  • Και αυτό το διήμερο, ο Νίκος Μακρόπουλος θα βρίσκεται στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, για να κάνει τις νύχτες μας ακόμα πιό.. δύσκολες! Ο πιό επιτυχημένος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες του παλιές και καινούριες επιτυχίες από τον τελευταίο του δίσκο "Δύσκολη νύχτα". Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα μας διασκεδάζει μαζί με το νεανικό συγκρότημα "Bordo",τον Θάνο Τζανή και την Γιούλη Τάσσου.
  • Το Σάββατο 4 Δεκεμβίου μετά τις 22:00 στο Thea rock cafe ζωντανά ο Ζακ Στεφάνου και η Μπάντα Κοάλα. Το 2006 συστάθηκε η μΠάντα-Κοάλα σε μια τυχαία συνάντηση-πρόταση μουσικών σε ένα στούντιο στην πλατεία Αττικής. Έκτοτε ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και την Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζουν, δουλεύουν και ηχογραφούν αργά και σταθερά τραγούδια για τα επόμενα άλμπουμς τους..
  • Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη, για μια και μοναδική εμφάνιση στο Block 33 το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010. Στις 19 του επόμενου Φλεβάρη θα βρεθούν στην Αθήνα, στο Fuzz Club. Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του " αυτό το πλοίο που όλο φτάνει", αλλά και τα κλασσικά τους κομμάτια. Δύο απρόοπτες μουσικές βραδιές μέσα στην καρδιά του χειμώνα!
  • Από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις μας δίνει "Ραντεβού" στο GaiA live η Νατάσα Μποφίλιου. Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα και ο λυρισμός των ερμηνείών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης. Ώρα έναρξης στις 22:30.
  • Το δεύτερο μέρος του 101% Dubstep θα λάβει μέρος στο Club του Block33 το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 23:00. Καλεσμένοι αυτή τη φορά είναι οι 16 Bit απο την Αγγλία. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.
  • Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και οι LEXICON PROJECT ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB TOY ΜΥΛΟΥ, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010. Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι κοινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα, οι Lexicon Project ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενώντας επί σκηνής, τον Μίλτο Πασχαλίδη. Η συνύπαρξη δοκιμασμένη και η συνταγή ενδιαφέρουσα. Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο: 10€.
  • Μιχάλης Εμιρλής και Γιάννης Τσιμπερίδης συνεχίζου την επιτυχημένη μουσική παράσταση “Coming Soon" στο Micro Fix, όπου προσπαθούν να ενώσουν όλο το νεανικό (και όχι μόνο) κοινό σε μία μεγάλη παρέα. Εναρξη προγράμματος: 23:00 και Κυριακή 21:00 και η τιμή φιάλης 100 ευρώ και για φοιτητές 80 στα 6 άτομα.
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου
  • Το Coral - 7 Θάλασσες, καθιερώνει τα Back to the 80's & 90's party με τις μεγάλες ελληνικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε! Χαριτοδιπλωμένος, Αλέξια, Καλλίρης, Μπίγαλης, Γαρμπή, Αλκαίος και άλλοι ''μεγάλοι'' καλλιτέχνες εκείνης της εποχής, σε συνδυασμό με επιλεγμένες καινούριες επιτυχίες, θα δώσουν το "παρόν" με τα τραγούδια τους υπό την μουσική καθοδήγηση του DJ Alexandros Alexandris! Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι! Ώρα έναρξης στις 23:00
  • To Level 9 στο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης και η Rockstar Productions σε συνεργασία με την MFU, παρουσιάζουν ένα ακόμα Sunday Afternoon party. Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου μετά τις 19:00, καλεσμένος ο BODDHI SATVA, παραγωγός και Dj της δισκογραφικής εταιρίας του Louie Vega. Μαζί του ο LAZARUS K. (MFU North) και οι  STEVE K &  THANOS ATHANASIADIS (Rockstar Productions).
  • Η ομάδα Melotron παρουσιάζει τους Seeland, ένα τετραμελές μουσικό σχήμα της ανεξάρτητης βρετανικής ηλεκτρονικής ποπ σκηνής, που μας επισκέπτονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, για να πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Club του Μύλου, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου. Την συναυλία θα “ανοίξουν” οι εκ Γερμανίας (Βερολίνο) προερχόμενοι Mueran Humanos. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 18€.
  • Το συγκρότημα 48 Ώρες που έγινε γνωστό από την συμμετοχή του στο τελευταίο X- Factor, μας διασκεδάζει και αυτή την  Κυριακη LIVE στο MONROE bar στη Θεσσαλονίκη. Mια μπάντα που έκλεψε την παράσταση στο X- factor με τις εμπνευσμένες διασκευές της και τις μοναδικές ερμηνείες. Ώρα έναρξης στις 21:30.
  • Η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Τεντζεράκης και ο Χοβίκ, συνεχίζουν να μας κρατάνε παρέα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στοBarbarella! Ώρα έναρξης στις 21:30.

Όπως πάντα σας ευχόμαστε ό,τι και αν κάνετε να έχετε ένα όμορφο τριήμερο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου