Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Nasa Funk live at Casual Living


alt
Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μετά τις 10:30 το βράδυ, στο Casual Living στην Θεσσαλονικη, θα βρίσκονται οι Nasa Funk.
NASA FUNK Bio
Σχηματίστηκαν το 1999. Παίζουν ρυθμικό, δυναμικό funk. Τα μέλη τους είναι οι:
Γιώργος Perin Τσοπάνογλου: φωνή, talkbox
Χάρης Καπετανάκης: άλτο και τενόρο σαξόφωνο
Γιάννης Μαρίνος: τρομπόνι
Αλέκος Παπουλίδης: κιθάρα, φωνητικά
Κώστας Χασιώτης: μπάσο, φωνητικά
Νίκος tourbis Κιουρκτσής: τύμπανα, κρουστά, φωνητικά.

Είναι όλοι τους μέλη παλαιότερων συγκροτημάτων της πόλης (Lone Stars, Kashmir, Grasshoppers, Soulfire, Ξάξακες, Aroma Caribe, Motherfunkers, Επισκέπτες κ.α.), που έχουν συμμετάσχει σε αρκετά σημαντικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πολλές support εμφανίσεις και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες (James Brown, B. B. King, Dr Feelgood, Godfathers, Mick Taylor, Alvin Lee, Snowy White κ.α.) καθώς και αρκετές δισκογραφικές δουλειές.

Με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζονται τακτικά, έχουν παίξει στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Β. Ελλάδας, στην Αθήνα και στην Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια, με τις εμφανίσεις τους στο «Μύλο» της Θεσσαλονίκης, έχουν αποκτήσει ένα δυναμικό κοινό, που τους ακολουθεί σε κάθε τους εμφάνιση στην πόλη.

Έχουν συνεργαστεί με τους Warriorz, ένα hip hop σχήμα της Θεσσαλονίκης, κάνοντας αρκετά live μαζί και παντρεύοντας το hip hop με τη funk. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας κυκλοφορεί σε cd, από το Νοέμβριο του 2005, με γενικό τίτλο “Hippofunkochoerus” (διανομή από την Κίνηση). Το cd έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές από τον τύπο και τα ΜΜΕ. Στο ενεργητικό τους έχουν κι ένα Single (Ότι και να θές) ανεξάρτητη παραγωγή του 2009.

Έχουν ανοίξει τις συναυλίες του Milo z στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς στις 23 Απριλίου 2004, στην Αποθήκη του Μύλου στις 24 Απριλίου 2004 και στο Principal Theater στις 13 Οκτωβρίου 2007, των Kokolo στο Block 33 στις 10 Νοεμβρίου 2009 και των Herbalizer στο Block 33 στις 19 Φεβρουαρίου 2010.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν την καινούργια τους δουλειά, η οποία σταδιακά εντάσσεται στο play list τους και θα αποτελέσει το υλικό για το επόμενο cd τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου