Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

DJ Dousk at Volt club



alt
FRIDAY 26 NOVEMBER 2010
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
**** VOLT & MOVEMENT pres. DOUSK ****


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010, το VOLT CLUB & η MOVEMENT RECORDINGS συνεχίζουν τα hot electronic dance events στην πόλη της Θεσσαλονίκης με 3 διακεκριμένους έλληνες παραγωγούς / djs δίνοντας ένα μοναδικό feeling μέσα από νέες δισκογραφικές δουλειές τους και fresh house, tech house, progressive choons!

Μαζί μας για ακόμα μία φορά, ένας εκ των πιο hot & top-selling producers της ηλεκτρονικής σκηνής, ο Γιάννης Ντούσκος aka DOUSK από την Πάτρα.!! Ο Dousk ξεκίνησε μία τεράστια καριέρα στον χώρο του EDM Industry έπειτα από δυνατές δουλειές για εταιρίες όπως η Bedrock του John Digweed, η Vapour του Kasey Taylor, και η ελληνικής προέλευσης KLIK Records .. !!

Tracks του όπως Pa Dida, Hammer, Wrist Slap, Life EP, και πολλά άλλα, κέρδισαν την υποστήριξη των πιο μεγάλων DJs του πλανήτη, με σημείο ζενίθ την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου album με τίτλο D.I.Y. από την ΚLIK Records το 2006. To 2008 ακολουθεί η κυκλοφορία του 2ου album του με τίτλο Kind of Human (KLIK) κερδίζοντας air-plays και υποστήριξη από παγκόσμια radio networks και όχι μόνο! Σήμερα ο DOUSK συνεχίζει πυρετωδώς να δουλεύει πάνω σε νέα tunes & μελλοντικά hits για labels όπως η Vapour, Klik, κα.. καθώς επίσης ετοιμάζοντας τα νέα projects του (1 original tune & 1 remix) για την Movement Recordings..!

Μαζί του, 2 διακεκριμένοι έλληνες παραγωγοί / djs που βρέθηκαν ανά τους καιρούς μέσα σε δυνατά line up από events στην χώρα, καθώς και σε music stores μέσα από τις δισκογραφικές τους κυκλοφορίες σε αξιόλογα labels της Ευρώπης. Με καταγωγή την πόλη του Βόλου, και ενεργό μέλος της Movement Recordings, ο CHRIS MOZIO στο after-hours set της βραδιάς, ενώ για το intro set από την πόλη της Πάτρας και για πρώτη φορά στην Θεσ/νίκη, ο ANDREE ESKAY.. !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου