Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Δεν θα κατσω μεσα.. 25 Νοεμβριου

Καλησπέρα σας! Πέμπτη 25 Νοεμβρίου σήμερα, πολλά πράγματα να δούμε και να κάνουμε και πάμε να δούμε αλλά το Thesout είναι εδώ για να τα συνοψίσει για εσάς! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το δικό σας event. Πάμε λοιπόν...
  •   Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ανεβαίνει στη σκηνή του CLUB TOY ΜΥΛΟΥ για μία και μοναδική εμφάνιση, σήμερα μετά τις 21:00. Πίσω τα προβλήματα, μπροστά τα συναισθήματα, η είσοδος θα΄ναι φτηνή, νέο cd θα ακουστεί και η πόρτα του club του Μύλου την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου για όλους ανοιχτή! Τιμή εισιτηρίου στα 12 ευρώ
  • Τα καλύτερα ήρθαν στο Fix... Η άφιξή τους είναι γεγονός. Άφιξη live! Η νέα άφιξη στη διασκέδαση φέρνει την καλύτερη παρέα! Tον Διονύση Μακρή, την Χρύσπα, τους Emigre και την Ιωάννα Κουταλίδου. Η πιο ανατρεπτική «AfiΧη» είναι φέτος στο Fix! Ημέρες Λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο.
  •  Μετά από τις επιλεγμένες εμφανίσεις της στην επαρχία, η Monika επιστρέφει θριαμβευτικά στη Θεσσαλονίκη με μια μεγάλη χειμερινή συναυλία σήμερα το βράδυ μετά τις 21:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block 33. Η Monika, στην κιθάρα και στο πιάνο, θα τραγουδήσει κομμάτια από τον τελευταίο της δίσκο “EXIT”, μαζί με τα καθιερωμένα πλέον αγαπημένα της από το ντεμπούτο της “Avatar”, καθώς και διασκευές-έκπληξη. Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.
  • Ο Γιάννης Τσιμπερίδης (Φανέλα Ριγέ) θα είναι σήμερα στο Brulee cafe bar να ερμηνεύσει unplugged τις επιτυχίες του συγκροτήματος καθώς και άλλων καλλιτεχνών, σε ένα μουσικό ταξίδι - έκπληξη!
  • Το TEAM modelmanagement το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, ξεκινάει μια σειρά απο parties, που το καθένα θα έχει τη δική του, ξεχωριστή θεματολογία! Το πρώτο party (episode 1) fashion day out , θα πραγματοποιηθεί στο premium cafe-bar restaurant LEVEL 9 στο Macedonia Palace, στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας του ΤΕΑΜ με το LEVEL 9. Guest Dj: George Plakidis (Extreme Radio).
  •  Πρεμιέρες ταινιών έχουμε σήμερα άρα και καινούριο πρόγραμμα προβολών στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης. Όλο το πρόγραμμα, με την περίληψη της κάθε ταινίας και το trailer της θα το βρείτε μόνο εδώ στο Thesout στην κατηγορία "Σινεμά και Θέατρο". Οι καινούριες ταινίες είναι οι εξής: Oceanworld 3DΕγώ ο Απαισιότατος 3Dο θάνατος που ονειρεύτηκαMachete και "Στο ξέσπασμα του φεγγαριού".

  • Όλα τα event καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την διασκεδασή σας, μπορέιτε να βρείτε στις σελίδες του Thesout. Σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου