Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δεν θα κατσω μεσα.. 24 Νοεμβριου

Καλησπέρα σας! Τετάρτη 24 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της διασκέδασης που μόνο το Thesou προσφέρει ολοκληρωμένα.. 
  •  Σήμερα το βράδυ μετά τις 21:00, 100% pure authentic metal με τους Annihilator στο Principal club theatreΜε μία δισκογραφία που περιλαμβάνει 13 studio άλμπουμ, ξεκινώντας με το “Alice In Hell” που συντάραξε το metal το 1989 - και παραμένει μόνιμα σε λίστες των καλύτερων heavy metal άλμπουμ όλων των εποχών – και καταλήγοντας στον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάιο και έφτασε μέχρι το νούμερο 14 των ελληνικών charts, οι καναδοί Annihilator έχουν πολλά αγαπημένα κομμάτια που θα μας κάνουν να χτυπηθούμε ανελέητα σήμερα το βράδυ! Η είσοδος κοστίζει 30 ευρώ.
  • Οι PURESSENCE πιστοί στο ραντεβού τους επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση! Η μπάντα από το Manchester είναι από τις πιο αγαπημένες στη Ελλάδα και χαίρει μεγάλης αποδοχής. Ο James Mudriczki και η παρέα του υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα live την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο club του Μύλου
  • Προβολή της ταινίας "Μια αιωνιότητα και μια μέρα" του Θόδωρου Αγγελόπουλου. «Για πρώτη φορά ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας σε μια ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου δεν είναι απλώς ένας φορέας ιδεών και κοινωνικό-πολιτικής κριτικής (επέκταση της προσωπικής οπτικής γωνιάς του σκηνοθέτη) αλλά απλώς, ένας… άνθρωπος που βλέπει το τέλος να πλησιάζει», διαβάζουμε στο Cine.gr. Απόψε στις 21:00 στο αμφιθέατρο των τοπογράφων, στον 3ο όροφο, της 3ης πολυτεχνικής πτέρυγας του Αριστοτέλειου.
     
    Όλα τα event καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την διασκεδασή σας, μπορέιτε να βρείτε στις σελίδες του Thesout. Σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου