Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δεν θα κατσω μεσα.. 18 Νοεμβριου

Καλησπέρα σας! Πέμπτη 18 Νοεμβρίου σήμερα, μία γεμάτη ημέρα από πλευράς εκδηλώσεων και το Thesout έχει αρκετές προτάσεις για την διασκεδαση σας, προσφέροντας συνοπτικά τα καλύτερα event  που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ανακαλύψετε το δικό σας! Πάμε λοιπόν..
  • Σήμερα το βράδυ, οι ΆΤΜΑ, επιστρέφουν στο Malt n Jazz... σαν να ήταν πάντα εδώ!Σε ένα party με πολλή μουσική, πολλούς φίλους, πολλούς θαυμαστές που γίναν φίλοι, αλλά και την παρουσίαση και προβολή του Video Clip «Χορός στη Βροχή»! Στα Decks ο Άκης Αναστασιάδης από τον Star fm 97.1.
  •  Το κωμικό σπονδυλωτό μιούζικαλ «Naked Boys Singing», ένα από τα μακροβιότερα off Broadway musicals στην Αμερική, συνεχίζει και στην Ελλάδα την επιτυχημένη πορεία του για 3η συνεχόμενη χρονιά καιεπανέρχεται δριμύτερο, με ανανεωμένο κάστ και δομή, ξεκινώντας τις παραστάσεις του ξανά από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας αμέσως μετά σε Αθήνα! 
    Η “off  Broadway” επιτυχία που παίζεται για δωδέκατη χρονιά στην Αμερική, ξανά τον Νοέμβρη για 6 μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αποθήκη του Μύλου, από 18 έως και 21 Νοεμβρίου! 
  • Το Block 33 φιλοξενεί από την Μεγάλη Βρετανία τους Heavy με αποσκευές τις grunch κιθάρες τους και τα "James Brown" φωνητικά τους! Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και το εισιτήριο κοστίζει 25 ευρώ. 
  • Μια πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση στη σκηνή του Casual Living, με έντονο το στοιχείο του θεατρικού αυτοσχεδιασμού συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με τους Ferdestern. Τραγουδάνε και μιλάνε οι Γιώργος Χρανιώτης και Ντορίνα Θεοχαρίδου.
  • Θέλετε ηπειρώτικα και παραδοσιακά ακούσματα; Το Πλατώ φιλοξενέι σήμερα και κάθε Πέμπτη τον Μάνθο Λώλη και τον κλαριντζή Ηλία Σιδέρη σε ένα πρόγραμμα αμιγώς παραδοσιακό!
  • Κάθε Πέμπτη του Νοέμβρη σύναντούμε στο Σαράι τον Μάκη Σεβίλογλου και την παρέα του σε γνώριμους ρυθμούς, παρακαλώντας αυτή η νύχτα να μη τελειώσει.. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

  Όλα τα event καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την διασκεδασή σας, μπορέιτε να βρείτε στις σελίδες του Thesout. Σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο βράδυ!
Μια οπτικοακουστική παράσταση, αφιερωμένη στη μουσική των Pink Floyd, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του θρυλικού συγκροτήματος, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, στις 21:00, στο Club του Μύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου