Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δεν θα κατσω μεσα..

Πέμπτη 28η Οκτωβρίου και παρ' όλη την κακοκαιρία που επικρατεί απο χτές το βράδυ σε πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και στην Θεσσαλονίκη, τίποτα δεν θα μας κάνει να κλειστούμε σπίτι γιατί ξέρουμε να περνάμε καλά και στα δύσκολα! Το Thesout, ο πιό σύγχρονος εύχρηστος και ενημερωμένος οδηγός για την διασκέδαση στην Θεσσαλονίκη, είναι εδώ για να σας προσφέρει τα καλύτερα event στην πόλη!
Το Coral - 7 Θάλασσες σας προσκαλεί στο μεγάλο απογευματινό πάρτυ της 28ης Οκτωβρίου, με μεγάλες ελληνικές επιτυχίες της δεκαετίας του 80 & 90, υπό την μουσική καθοδήγηση του DJ Alex!
Το Level 9 παρουσιάζει τον DJ Γιώργο Πλακίδη, ιδιοκτήτη και παραγωγού του Extremeradio.gr, σε ένα απόγευμα γεμάτο με soulfull house μουσική, συνοδευόμενη από live ορχήστρα.
Σήμερα το βράδυ μετά τις 21:00, το Meli Melo στο Ποσειδώνιο ξεκινά βραδυές classics ελληνικής μουσικής με τον ειδικό του είδους DJ Ilias!
Καινούριες ταινίες παρουσιάζονται σήμερα στους κινηματογράφους, το πλήρες πρόγραμμα μαζί με την περίληψη της κάθε ταινίας και το trailer θα το βρείτε μόνο εδώ, στην ενότητα "Σινεμά & Θέατρο". Εμείς σας προτείνουμε την ταινία The last airbender σε σκηνοθεσία του Νάιτ Σιάμαλαν.

Όπως πάντα ό,τι και άν κάνετε, σας ευχόμαστε να περάσετε τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου