Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Δεν θα κατσω μεσα..

Επιτέλους και Παρασκευή σήμερα και τριήμερο με τέλειο καιρο, οπότε καιρός να βγούμε λίγο από το σπίτι! Το Thesout, ο πιό σύγχρονος εύχρηστος και ενημερωμένος οδηγός για την διασκέδαση στην Θεσσαλονίκη, είναι εδώ για να σας προσφέρει τα καλύτερα event στην πόλη!
Ένα ακόμη Bootylicious party στο Bootique club έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη, με guest τον DJ Young. Μαζί του σε ένα εκπληκτικό performing η JULIET με όλες τις επιτυχίες που αγαπάμε να ακούμε live!
Ο Δημήτρης Πουλικάκος ή Πούλικας ή Μήτσος ή θείος Νώντας - όπως τον αποκαλούσε ο Παύλος Σιδηρόπουλος και οι Άσσοι του Καράτε, ανεβαίνουν στην σκηνή του Club του Μύλου σήμερα μετά τις 21:00 και θα φροντίσουν να μας θυμήσουν τραγούδια σταθμούς της ελληνικής ροκ σκηνής.
H feelgood indie pop μπάντα από την Γλασκώβη με τις ηλιόλουστες μελωδίες, τα αιθέρια φωνητικά και τα υποδειγματικά έγχορδα, Camera Obscura έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Block 33, σήμερα μετά τις 21:00.
Άλλο ένα μεγάλο event για το Thea rock cafe, αυτή την φορά με τους θρυλικούς Blues Wire, μία από τις πιό καταξιωμένες blues μπάντες της Ευρώπης!
O Μιχάλης Εμιρλής και ο Γιάννης Τσιμπερίδης των "FANELA RIGE", με χαλαρή διάθεση και ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Micro Fix, με παλιές και νεές ροκ και ποπ επιτυχίες. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 23:00 με την τιμή φιάλης στα 100 ευρώ για 6 άτομα και στα 80 για τους φοιτητές!
Τα ΠροβαΤακομμάτια με τους Πάνο Μουζουράκη και Γιώργο Μυλωνά, συνεχίζουν στο GaiaLive με την μουσικοχορευτική παράσταση που έσπασε ταμεία σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ώρα έναρξης 23:00.
Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια των 45ων Δημητρίων και του 22ου Ethno Jazz Festival εμφανίζονται οι Belle du Berry και David Lewis σε καμπαρέ ήχους. Είσοδος 10 και 15 ευρώ.
Τέλος στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, προτείνουμε το Fix live με τον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου (τιμή φιάλης 160 ευρώ και ποτό στο μπαρ στα 15) και το Barbarella με τους Δέσποινα Ολυμπίου και Γιώργο Σαμπάνη (τιμή φιάλης 120 ευρώ και ποτό στο μπαρ στα 15 ευρώ).
Όπως πάντα ό,τι και άν κάνετε, σας ευχόμαστε να περάσετε τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου