Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δεν θα κατσω μεσα..

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, παραμονή της εθνικής αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Όπως καταλαβαίνετε, σήμερα τα μαγαζιά είναι ελεύθερα ωραρίου οπότε το βράδυ θα γίνει.. του Σαββάτου στην πόλη απο κίνηση στα μπαράκια και club, όπως και στην κίνηση στους κεντρικούς δρόμους, οπότε υπομονή..! Το Thesout, ο πιό σύγχρονος εύχρηστος και ενημερωμένος οδηγός για την διασκέδαση στην Θεσσαλονίκη, είναι εδώ για να σας προσφέρει τα καλύτερα event στην πόλη!
Σήμερα το βράδυ το Boutique club, υποδέχεται το πιό hot συγκρότημα της Θεσσαλονίκη, τους Emigre για ένα κ μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον καινούριο τους δίσκο μαζί με παλίες αγαπημένες επιτυχίες!
Ο Βαγγέλης Γερμανός, ένα τραγουδοποιός που σημάδεψε γενίες και γενιές με τα τραγούδια του, θα τραγουδήσει σήμερα στις 23:00 στο Casual Living pop restaurant.
Ο Αγάθωνας παίρνει το μπαγλαμαδάκι του και έρχεται στην Αποθήκη του Μύλου για μία ρεμπέτικη βραδιά. Μαζί του ο Μπάμπης Γκολές και η Πανωραία.
Τα Paradise view party στην Remvi συνεχίζονται με σημερινό guest dj τον CJ Jeff (Umatic, Cavo Paradiso). Ένα μεγάλο πάρτυ που δεν πρέπει να χάσετε!
Ο Λάμπης Λιβιεράτος έρχεται στην Θεσσαλονίκη, όχι για να τραγουδήσει αλλά για να μας διασκεδάσει με τις μουσικές του προτιμήσεις ως.. dj! Σήμερα το βράδυ, για μία εμφάνιση στο Barista all time coffee bar στις 21:00.
Στην Νεάπολη και στο Loft project (by the Ocean) εμφανίζονται οι Professional Sinnerz με τον Κόμη Χ σε ένα πολλά υποσχόμενο πάρτυ!
Τέλος στην Βάρδια, εμφανίζονται και τα 5 αδέρφια Πρατσινάκη, παρουσιάζοντας ριζίτικα, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια ερμηνευμένα με μοναδικό τρόπο.

Όπως πάντα ό,τι και άν κάνετε, σας ευχόμαστε να περάσετε τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου